NEM GUIDE TIL BEDRE SPISEVANER OG VARIGT VÆGTTAB

NEM GUIDE TIL VARIGT VÆGTTAB

Bliv klogere på hvorfor varigt vægttab ofte handler meget mere om “HVORDAN” og “HVORFOR” du spiser, fremfor “HVAD” du spiser

I videoen tager vi en snak om, “HVORDAN” vi spiser, for det, at få styr på vægten handler typisk mere om “HVORDAN” vi spiser, og mindre om “HVAD” vi spiser.

Hov! – Nu tænker du måske: “Jamen, jeg har jo altid forstået vægttab sådan her…”

“Shhh! Klap lige hesten i små 8 minutter, og invester samme antal minutter i at tjekke videoen ovenfor ud. Prøv videoens guldkorn af i 2-3 måneder, og oplev et anstrengelsesfrit vægttabsforløb uden afsavn, og med plads til at nyde uden at forbyde.

…Og trives du med dine nye spisevaner og vægttabstilgangen, så fortsæt!

“Hmm… Okay, god plan. For ALT hvad jeg tidligere har prøvet – uanset tidligere periodevist opnåede resultater, har jeg jo ikke kunne fastholde alligevel.”

SE OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

GÅ ALDRIG TILBAGE TIL EN FUSER

Nemlig! At gå tilbage til en fuser, giver ligesom ingen mening. Og går du med planen om at gå tilbage til en tidligere plan, kostretning eller regime, fordi det jo virkede sidst, så har du ikke fattet pointen, så lad mig lige uddybe pointen…

Hvis vi SKAL TILBAGE til noget, så virkede det jo ikke i første omgang, vel? Når noget virker på den lange bane, så skal vi ikke tilbage, for så virker det jo.

Jeg håber, det giver det mening?

SE OGSÅ: SLANKETRICK » DIN ENKLE OG EFFEKTIVE VEJ TIL VÆGTTAB

Jo, “HVAD” du spiser betyder da også noget

Brug de tanker, tips og ideer fra videoen, som du tænker kan hjælpe dig til at skabe bedre spisevaner og få styr på vægten og opnå varigt vægttab – én gang for alle.

Alt er tilladt – Intet er forbudt. Hvorvidt mad (og drikke) er sundt eller usundt handler om mængden og konteksten, hvor i vi nyder mad (og drikke).

Sunde mængder er vejen frem. Det er enkelt, men langt fra altid let at lykkes med, så forvent øvelse og udvis tillid og tålmodighed til processen. Får du brug for en hjælpende hånd til at lykkes, så tøv ikke med at investere i dig selv og et bedre liv.

Intet kan være vigtigere en dig, dit liv og din livskvalitet, vel?

SE OGSÅ: SPAR 1000 KALORIER PÅ ET ØJEBLIK MED ÉT SIMPELT TRICK

 

Øvelse, vedholdenhed og nye vaner…

Alt hvad du har gjort frem til i dag er blevet trænet gennem flere år. Derfor skal du også forvente, at en ændring af dine spisevaner, dit “HVORDAN” og dit “HVORFOR” tager tid og øvelse at forandre, men det er muligt.

Til gengæld kan du se frem til madro, vægtbalance og mere livskvalitet.

Husk: At du finder mange flere inspirerende, motiverende og hjælpsomme artikler og videoer med guldkorn til at lykkes endnu bedre her på LEVBEDRE.DK

SE OGSÅ: GØR DET NEMMERE AT SPISE SUNDERE OG OPNÅ VÆGTTAB

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her