Cremet yoghurt med kaki/sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø

Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frøFuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø
Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø

Cremet yoghurt med kaki/sharonfrugt

Skyd dagen i gang med cremet yoghurt med kaki/sharonfrugt og knas af frø, kerner og nødder » nem og lækker morgenmadsopskrift

Få smagen af noget rart, og sluk sulten i en fart! På bare 5 minutter kan du have denne cremede yoghurt med kaki/sharonfrugt og knas af frø, kerner og nødder klar. Her får du et godt bud på en mættende morgenmad, med relativt få kulhydrater.

Ja, frugt og bær indeholder frugtsukker, men de indeholder også fibre, vitaminer og mineraler. Hvis dit mål er vægttab, kan frugt og bær fint benyttes som smagsgivere i din madlavning, dine salater og morgenmåltider.

 

Salat bliver ikke “usund”, fordi det blot rører et sukkerkorn, vel?

Kigger vi isoleret set på fx kaki/sharonfrugt, indeholder den en del sukker og kalorier. Men indgår kaki/sharonfrugten eller en hvilken som helst anden type frugt eller bær, som en del af et større måltid, er det vigtigt, at vi vurderer hele måltidet samlet set.

Sort/hvid tænkning og sund/usund madregler skaber typisk mindre madglæde, mere madstress og fiaskofølelse.

En ingrediens er blot en del af et større måltid. Et måltid er blot en del af dit daglige madindtag. Dit daglige madindtag, er blot en del af årets kalorieindtag.

Du har altså ikke fejlet, fordi du har spist et lille stykke morgenkage på arbejdet. Det er blot en mikroskopisk brik i et kæmpestort puslespil. Arbejd på at nyde livets fristelser i sundere mængder, så kan nyde uden at forbyde, mens du opnår holdbart vægttab.

Succes med vægttab, handler om at skabe og fastholde kalorieunderskud. Det er derfor vigtigere, hvad vi gør størstedelen af tiden – og stort set uden betydning, om vi spiser et lille stykke morgenkage en gang i mellem eller overspiser juleaften.

SE OGSÅ: GØR NOGET HOLDBART, HVIS DU ØNSKER HOLDBART VÆGTTAB

 

Få mere mæthed og flere proteiner ind i yoghurtopskriften her

Tilføj et ½-1 helt scoop proteinpulver til yoghurten, så øger du mætheden, og giver din krop og muskler gode byggesten at arbejde med i dagens løb.

Ønsker du vægttab og optimal muskelbibeholdelse og muskelvækst, er det vigtigt at indtage en tilstrækkelig mængde proteiner hver dag. Mængden bør være cirka 1-2 gram protein per kilo fedtfri kropsvægt (den idealvægt, du sigter imod at nå).

Hvem sagde dessert? Denne opskrift er slet ikke dum, hvis du hungrer efter lækker dessert. Jeg har flere gange blot anvendt en halv portion af opskriften her pr. mand, og brugt opskriften som dessert. Det passer perfekt!

Tjek også mine mange andre morgenmadsopskrifter ud her…

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Yoghurt med Kaki/Sharonfrugt og knas
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
 • 2 dl græsk yoghurt (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
 • 1 scoop / 25-30 g. proteinpulver af valgfri smag (smag af bær af lækkert)
 • 1 tsk. med top af sesamfrø
 • 1 tsk. med top af græskarkerner
 • 1 tsk med top af solsikkekerner
 • 1 tsk med top af chiafrø
 • ½ Kaki/Sharonfrugt
 • ½ dl havregryn eller lignende (OBS. ikke LCHF, hvis du lever efter kostretning)
Sådan gør du:
 1. Rør først yoghurt og proteinpulver sammen i en skål.
 2. Skær kaki/sharonfrugten i passende tern. Skrællen kan nogle gange være en smule sej i det, hvorfor det kan være en ide at skrælle kaki/sharonfrugten inden brug.
 3. Bland alle yoghurtingredienserne i skålen, og nyd måltidet.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her