Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø

Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frøFuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø
Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø

1 Person

Hands-on:  5min – Total tid:  5min
LCHF | LOW-CARB

Få smagen af noget rart, og sluk sulten i en fart! 

På bare 5 minutter kan denne lækre omgang Low-Carb morgenmad være et udmærkedet bud på en mættende morgenmad, med relativt få kulhydrater.

Frugt indeholder sukker, og er derfor ikke noget du bør spise ret meget af – Specielt ikke hvis dit mål er at tabe overflødige kilo fedt! I kombination med fuldfed yoghurt, fiberrige frø og kerner, mener jeg godt en lille smule frugt som smagsgiver kan forsvares.

Fra tid til anden, og gerne inden træning, kan jeg selv finde på at tilføje et ½-1 helt scoop proteinpulver til yoghurten. Proteinpulver er med til at øge mætheden, og så er proteinerne kroppens og musklernes byggesten.

Det er vigtigt at indtage en tilpas mængde proteiner hver dag, og mængden bør cirka være 1-2 gram protein per kilo fedtfri kropsvægt.

Hvem sagde dessert? Denne opskrift er slet ikke dum, hvis du står og mangler en lækker dessert. Sidst anvendte jeg blot en halv portion af opskriften per mand. Det passe perfekt!

Prøv opskriften og tjek de mange andre morgenmadsopskrifter ud her…

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Yoghurt med Kaki/Sharonfrugt og knas
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser
  • 2 dl fuldfed græsk yoghurt (eller let yoghurt for færre kalorier)
  • ¼ Kaki/Sharonfrugt
  • 1 tsk. med top af sesamfrø
  • 1 tsk. med top af græskarkerner
  • 1 tsk med top af solsikkekerner
  • 1 tsk med top af chiafrø
  • 1 scoop / 25-30 g. proteinpulver kan tilføjes med valgfri smag
Tilberedning
  1. Rens, skyl og skær en fjerdedel af kakifrugten/sharonfrugten i passende stykker. Skrælden kan nogle gange være en smule sej i det, hvorfor det kan være en ide at skrælle sharonfrugten. Det kan gøre smagsoplevelsen en kende bedre.
  2. Server yoghurt, sharonfrugt, solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø, sesamfrø og evt. omrørt med proteinpulver.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here