Cremet yoghurt med kaki/sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø

Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frøFuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø
Fuldfed græsk yoghurt med sharonfrugt og müslidrys af kerner og frø

Har du lyst til cremet yoghurt med kaki/sharonfrugt?

Skyd dagen i gang med cremet yoghurt med kaki/sharonfrugt og knas af frø, kerner og nødder » nem og lækker morgenmadsopskrift

Få smagen af noget rart, og sluk sulten i en fart! På bare 5 minutter kan du have denne cremede yoghurt med kaki/sharonfrugt og knas af frø, kerner og nødder klar. Her får du et godt bud på en mættende morgenmad, med relativt få kulhydrater.

Ja, frugt og bær indeholder frugtsukker, men de indeholder også fibre, vitaminer og mineraler. Hvis dit mål er vægttab, kan frugt og bær fint benyttes som smagsgivere i din madlavning, dine salater og morgenmåltider.

 

Salat bliver ikke “usund”, fordi det blot rører et sukkerkorn, vel? 

Kigger vi isoleret set på fx kaki/sharonfrugt, indeholder den en del sukker og kalorier. Men indgår kaki/sharonfrugten eller en hvilken som helst anden type frugt eller bær, som en del af et større måltid, er det vigtigt, at vi vurderer hele måltidet samlet set.

Sort/hvid tænkning og sund/usund madregler skaber typisk mindre madglæde, mere madstress og fiaskofølelse.

En ingrediens er blot en del af et større måltid. Et måltid er blot en del af dit daglige madindtag. Dit daglige madindtag, er blot en del af årets kalorieindtag.

Du har altså ikke fejlet, fordi du har spist et lille stykke morgenkage på arbejdet. Det er blot en mikroskopisk brik i et kæmpestort puslespil. Arbejd på at nyde livets fristelser i sundere mængder, så kan nyde uden at forbyde, mens du opnår holdbart vægttab.

Succes med vægttab, handler om at skabe og fastholde kalorieunderskud. Det er derfor vigtigere, hvad vi gør størstedelen af tiden – og stort set uden betydning, om vi spiser et lille stykke morgenkage en gang i mellem eller overspiser juleaften.

SE OGSÅ: GØR NOGET HOLDBART, HVIS DU ØNSKER HOLDBART VÆGTTAB

 

Få mere mæthed og flere proteiner ind i yoghurtopskriften her

Tilføj et ½-1 helt scoop proteinpulver til yoghurten, så øger du mætheden, og giver din krop og muskler gode byggesten at arbejde med i dagens løb.

Ønsker du vægttab og optimal muskelbibeholdelse og muskelvækst, er det vigtigt at indtage en tilstrækkelig mængde proteiner hver dag. Mængden bør være cirka 1-2 gram protein per kilo fedtfri kropsvægt (den idealvægt, du sigter imod at nå).

Hvem sagde dessert? Denne opskrift er slet ikke dum, hvis du hungrer efter lækker dessert. Jeg har flere gange blot anvendt en halv portion af opskriften her pr. mand, og brugt opskriften som dessert. Det passer perfekt!

Tjek også mine mange andre morgenmadsopskrifter ud her…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Yoghurt med Kaki/Sharonfrugt og knas
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
 • 2 dl græsk yoghurt (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
 • 1 scoop / 25-30 g. proteinpulver af valgfri smag (smag af bær af lækkert)
 • 1 tsk. med top af sesamfrø
 • 1 tsk. med top af græskarkerner
 • 1 tsk med top af solsikkekerner
 • 1 tsk med top af chiafrø
 • ½ Kaki/Sharonfrugt
 • ½ dl havregryn eller lignende (OBS. ikke LCHF, hvis du lever efter kostretning)
Sådan gør du:
 1. Rør først yoghurt og proteinpulver sammen i en skål.
 2. Skær kaki/sharonfrugten i passende tern. Skrællen kan nogle gange være en smule sej i det, hvorfor det kan være en ide at skrælle kaki/sharonfrugten inden brug.
 3. Bland alle yoghurtingredienserne i skålen, og nyd måltidet.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here