GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

GLEM ALT OM QUICK FIXES

Gør noget holdbart og få bedre styr på vægten – én gang for alle! Drop slankekure, magiske quick fixes og andre uholdbare strategier i 2022.

Er nyt år nærmer sig, og det betyder, at rekordmange mennesker (igen) sætter sig slankende nytårsforsæt, hvor de indleder jagten på nye slankekure og “magiske” quick fixes 🙁

Mange håbefulde mennesker er klar til at gøre (næsten) alt… hvis bare resultaterne naturligvis kommer hurtigt og nemt, for det er jo motiverende!

Ja, hurtige resultater er typisk motiverende, men ofte kommer de hurtige resultater med en pris der er knap så attraktiv. De hurtige resultater holder nemlig sjældent på den lange bane.

Kort tid efter den motiverende rus, slipper holdbarheden af slankekuren, quick fixet eller de rigide madregler op, og mange håbefulde mennesker står igen med endnu en fiasko i baggagen.

Det eneste der igen, igen blev slankere var tegnebogen. Frustrerende!

Når det vi gør (igen og igen) ikke virker, gør vi klogt i at gøre noget andet, er du enig i det?

En fastlåst overbevisning om at der skal hurtige resultater til, fordi de er super motiverende, og den eneste vej frem, spænder desværre ofte ben for varige resultater.

Mange ved egentlig godt med fornuften at planen, programmet, kuren osv. er uholdbar, men lysten til at se hurtige resultater, får dem (igen) til at hoppe på de hurtige, uholdbare og kortsigtede quick fixes – der ikke holder!

Hvis du ønsker resultater, der holder på den lange bane, handler det om at gøre noget holdbart.

Hold fokus på dit langvarige mål, og det at skabe resultater der holder, fremfor flere hurtige resultater der ikke holder.

Find og fasthold motivation i dine hverdagsvalg, vaner og handlinger – hvad hjælper dig på vej?

Arbejd med at justere dine nuværende mad-, motions- og livstilsvaner – bare en lille smule. Bevis overfor dig selv at ændringerne er holdbare, før du laver endnu en lille justering osv.

GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here