GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

GLEM ALT OM QUICK FIXES

Drop slankekurene, quick fixes og andre uholdbare strategier, og gør noget holdbart, så du får styr på vægten – én gang for alle!

Når et nyt år nærmer sig, sætter rekordmange mennesker (igen) slankende nytårsforsæt og indleder en ny jagt på nye slankekure og “magiske” quick fixes.

Mange håbefulde mennesker er klar til at gøre (næsten) alt… hvis bare resultaterne naturligvis kommer hurtigt og nemt, for det er jo motiverende!

Ja, hurtige resultater er typisk motiverende, men ofte kommer de hurtige resultater med en pris der er knap så attraktiv. De hurtige resultater holder nemlig sjældent på den lange bane.

SE OGSÅ: GØR DIT VÆGTTAB (LIDT) NEMMERE, BEGYND PÅ DET HER

Kort tid efter den motiverende rus, slipper holdbarheden af slankekuren, quick fixet eller de rigide madregler op, og mange håbefulde mennesker står igen med endnu en fiasko i baggagen.

SE OGSÅ: SLANKEKURENES (OFTE STORE) NEGATIVE KONSEKVENSER

 

Det eneste der igen, igen blev slankere var tegnebogen

Når det vi gør (igen og igen) ikke virker, gør vi klogt i at gøre noget andet, er du enig i det?

En fastlåst overbevisning om at der skal hurtige resultater til, fordi de er super motiverende, og den eneste vej frem, spænder desværre ofte ben for varige resultater.

Mange ved egentlig godt med fornuften at planen, programmet, kuren osv. er uholdbar, men lysten til at se hurtige resultater, får dem (igen) til at hoppe på de hurtige, uholdbare og kortsigtede quick fixes – der ikke holder!

SE OGSÅ: Drop din (næste) slankekur og lav små holdbare ændringer i stedet

Hvis du ønsker resultater, der holder på den lange bane, handler det om at gøre noget holdbart.

Hold fokus på dit langvarige mål, og det at skabe resultater der holder, fremfor flere hurtige resultater der ikke holder.

Find og fasthold motivation i dine hverdagsvalg, vaner og handlinger – hvad hjælper dig på vej?

Arbejd med at justere dine nuværende mad-, motions- og livstilsvaner – bare en lille smule. Bevis overfor dig selv at ændringerne er holdbare, før du laver endnu en lille justering osv.

SE OGSÅ: DROP SLANKEKUREN » SKAB VARIGE LIVSSTILSÆNDRINGER

 

GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her