“GÅ GLIP AF”-FÆLDEN SPÆNDER BEN FOR DIT VÆGTTAB

“GÅ GLIP AF”-FÆLDEN SPÆNDER BEN FOR VÆGTTAB

Kender du typen der har tendens til at spise, drikke og snacke (ALT) for meget? Så er det måske “Gå glip af”-fælden der er på spil…

Nogle af de store tankefælder, der nemt kan vår årsager eller medårsag til overspisning og en ALL-IN tilgang til “syndig” spisning, deler jeg i videoen.

Oplever du tanker som: “Jeg vil ikke gå glip af noget”, “Det er nu eller aldrig” osv., så tjek lige op på om du lyver for dig selv. Det er nemlig sjældent nu eller aldrig – specielt ift. mad, drikke, snacking og spisning.

Har du gennem mange år trænet knapheds-tankevaner, kræver det fokus, bevidsthed og træning at udfordre og aflære dem igen, men start i dag!

 

Det tager tid, flid og tålmodighed at ændre dine vaner

Forvent ikke, at du kan ændre dine “dårlige” vaner på kort tid. Det kræver typisk tid, flid og tålmodighed at lykkes, men vigtigst er, at du kan lykkes. I videoen, giver jeg dig indsigt i, hvordan du kan starte rejsen på en fornuftig måde, så du kan lykkes med vaneændring.

Husk at livet er langt nok, hvis vi bruger det fornuftigt. Fasthold derfor IKKE dine gamle selvsaboterende tankevaner længere en højst nødvendigt. De spænder ben for dig, din glæde, velvære, livskvalitet, dit vægttab og meget andet. Start allerede i dag.

Når vi har trænet “noget” gennem lang tid – måske mange år, så tager det tid at give slip.

Jeg håber, videoen her vil øge din bevidsthed herom, så du kan begynde at udfordre dine selvsaboterende vaner og tage styringen (tilbage) i dit liv!

Du vil sandsynligvis fejle og falde i igen, men du er et menneske, og det er vores natur. Lad dig ikke slå ud. Brug dine fejltrin som læring, så du gør dine indsatser bare lidt bedre fremadrettet.

Kom så – ét skridt ad gangen!
Du kan godt!

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her