TIPS OM MAD, MOTION OG MINDSET PÅ HERRETUR I HALS

TAG MED PÅ HERRETUR I HALS

Lad lejlighedsvise getaways fx en dame- eller herretur fra din “normale” hverdag booste din mentale, fysiske og sociale sundhedskonto

De fleste har nok oplevet perioder, hvor en fyraftensøl eller et stor glas rødvin til maden er yderst tiltrængt, fordi ens hverdag måske er en anelse presset, stresset og ude af balance.

Okay, ja… det fænomen tænkte jeg nok, du kender til.

Det er jo selvsagt ikke det værste, når kun det sker en gang imellem eller lejlighedsvist, men vanen kan blive et ganske saboterende skråplan, hvis behovet og trangen bliver en del af at overleve hverdagen.

Uanset om din hverdag pt. er i ro, balance og harmoni, eller om du glider på et skråplan af usunde, dulmende og dårlige vaner, kan reflekterende åndehuller fra hverdagen gavne. Din hverdag vil sandsynligvis altid kunne forbedres en smule – uanset hvor du er i livet.

Nej, et afbræk, åndehul eller en getaway fra hverdagen behøver ikke være dyr, svær at planlægge eller langvarig.

Nogle timers gå-tur i skoven alene eller sammen med gode venner, kan fx være lige så givende som en tre dages tur i sommerhus.

Pointen er mere at skabe tid, rum og plads til fx at lade op, reflektere en smule over vores liv og tænke nysgerrige tanker om, hvad vi ønsker at forandre, forbedre eller fokusere på.

Det er sundt at smutte en tur op i helikopteren, og få frisket vores perspektiv på livet op. Efterfølgende kan vi så vende hjem med fornyet energi, motivation og ideer til at forandre og forbedre livet, samt være mere taknemmelig for alt der pt. kører for os.

Jeg håber, du vil lade dig inspirere, underholde og motivere til at snuppe nogle afbræk fra hverdagen, og muligvis blive klogere på, hvad du ønsker i livet…

Hvem ved, hvad du finder frem til, når hverdagens travlhed eller trummerum kommer på afstand?

 

FÅ BEDRE STYR PÅ DIT GODE LIV

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her