Steaksalat opskrift
Smag den lækreste opskrift på steaksalat med spinat, grønkål, tomat, peberfrugt, avokado og flanksteak
Jeg er stor fan af nemme, hurtige og lækre livretter der mætter godt og længe – og det er præcis hvad denne lækre steak-salat gør.
Vær lige helt ærlig! Har du flest dag med masser af tid, lyst og overskud til at lave mad eller har du flest pressede dage, hvor tid, lyst og overskud mest af alt er en by i Rusland?
Derfor er opskrifter som denne her geniale?
På dage og i perioder, hvor vores tid, lyst og overskud er minimalt har tendens til at afvige fra vores støttende spisevaner, hvis niveauet og forventningen til os selv er for højt. Dette kan hurtigt ende i mindre støttende madvalg, som vi godt ved ikke er fornuftige.
Opskrifter som den i dag, er geniale at have i baghånden, når livet udfordrer dig, OG du fortsat ønsker at holde ved dine gode, sunde og støttende spisevaner. Det tager nemlig ikke mange minutter og meget overskud at forberede.
Tip! Den friske salat kan udskiftes med frostgrønt, så både flanksteak og grøntsager kan hives op af fryseren i “krisetider”, MEN det at holde kursen i modgang, kræver at vi har forberedt os i medgang, så provianter fryseren i god tid – vær klar 🙂
Jeg håber du vil nyde den lækre opskrift ligeså meget som jeg nyder den…
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 800 gram flanksteak
- 15 gram smør
- 1-2 pressede hvidløgsfed (kan undlades)
- Salt, Peber + evt. andre favoritkrydderier
- 200 gram skyllet og snittet grønkål
- 200 gram skyllet frisk spinat
- 1 rød snackpeber
- 1 håndfuld små tomater
- 1 avokado
- Fyr op i din gasgrill, grillpande eller almindelig pande, hvis ikke du har noget der starter med grill.
- Gnub flanksteaken ind i det pressede hvidløg, og krydr den godt med salt, peber osv.
- Når grillen er varm og klar, lægges flanksteaken på og steges 6-8 på hver side. Anvender du pandestegning, tilføjer du smørklatten, og når panden er godt varm, og steger flanksteaken 6-8 minutter på hver side.
- Efter tilberedning tages flanksteaken af varmen og pakkes ind i stanniol. Lad flanksteaken trække 5-10 minutter i stanniolen inden udskæring (OBS. Skær altid ud på tværs af kødfibrene).
- Bland den friske spinat med snittet grønkål, snittede tomater og peberfrugt. Top af med skiver af cremet avokado og skivekåret flanksteak.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]