Nem opskrift med hårdkogte æg
Let, lækker og lynhurtig opskrift på hårdkogte æg med havsalt, rejer med frisk citron og avocado med hytteost
Sådan et måltid her, elsker jeg. Det mætter din sultne mave og tilfredsstiller dine skrigende smagsløg, både hurtigere og bedre end din lokale pizzamand kan klare.
Hele opskriften kan tilberedes på under 15 minutter, og eftersom måltidet er både sundt og velsammensat, må det siges, at være en opskrift på sund fastfood.
En anretning som denne her, giver en skøn og langvarig mæthed, uden at falde tungt i maven. Personligt oplever jeg, at være mæt i 5-6 timer efter et måltid som det her.
Nyd denne lækre anretning som morgenmad, frokost eller som aftensmad. Fyld en madpakke og tag måltidet med på farten – mulighederne er mange. Personligt fungerer måltidet her fint på alle tider af døgnet.
Jeps, jeg har testet livretten som morgenmad, middagsmad og aftensmad.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 2 æg
- 100 gram store rejer (rejer i lage smager bedst, men frosne rejer kan fint anvendes)
- ½ avocado
- 2-3 spsk hytteost
- ½ citron
- ½ tsk havsalt eller almindeligt salt
- ½ tsk peber (gerne friskkværnet peber)
- Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og bring vandet i kog.
- Læg æggene i det kogende vand, og sæt tiden til 7 minutter. Herefter skylles de hårdkogte æg med koldt vand, pilles og halveres.
- Halver også avocadoen og fjern stenen. Skrab avocadoens kød ud med en ske, og smid avocadoens skal ud.
- Anret den halve avocado med hytteost, og giv en portion rejer et skud citron, og server dine halve hårdkogte æg dertil. Krydr med salt og peber.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]