HVAD EN TUBE TANDPASTA KAN LÆRE DIG OM VÆGTTAB

Hvad har en tube tandpasta med vægttab at gøre?

Nu sidder du måske og tænker “HVAD”? Men vi kan faktisk klemme en rigtig god metafor ud af en tube tandpasta i forhold til vægttab.

Jeg håber, videoens tandpastametafor kan gøre det nemmere at forstå, hvorfor dit (og alle andres) vægttab typisk bliver sværere i takt med, du når hen imod dit slutmål. Det er dog vigtigt at understrege, at vægttab kun bliver sværere – IKKE umuligt. 

Måske du har oplevet, hvordan det typisk er nemmere at tabe de første kilo fedt, hvorefter vægttabet så gradvist bliver mere udfordrende? Sådan oplever mange mennesker deres vægttabsrejse, og det er slet ikke så underligt.

I videoen, giver jeg dig en let forståelig metafor med en tube tandpasta, som sandsynligvis gør det nemmere for dig at forstå, hvorfor du typisk vil føle dit vægttab gradvist mere udfordrende.

Mange opnår flotte vægttab, men kaster håndklædet i ringen, inden de egentlig har nået deres slutmål – fordi de sidste genstridige kilo fedt føles umulige at tabe.

 

Sådan kan dit vægttabsmindset spænde ben for vægttab

Ja, det kender du muligvis alt til?

Har du nogensinde tænkt, at vægttab er svært eller umuligt fordi…

  • “Min alder. Jeg er simpelthen blevet for gammel til at lykkes…”
  • “Mine gener er dårlige”
  • “Min forbrænding er ødelagt”
  • “Min rygrad er som en regnorm”

Osv. der findes mange ødelæggende overbevisninger, der fremhæver dig som en taber (der ikke kan tabe sig), og som typisk får dig til at give op!

Der er forsvindende lille risiko for, at din alder, dine gener, din forbrænding, din rygrad eller noget som helst andet, er en umulig forhindring for at lykkes.

Ja, nogen mennesker har nemmere ved vægttab bl.a. pga. mere optimale personlige og hormonelle betingelser. Forskellen på “de mere heldige” og dig, er meget mindre end du tror. Og sjældent en god grund til, at du skal opgive håbet om varigt vægttab.

Slutteligt i artiklen her, vil jeg tilføje, at vægttab ikke altid opleves sværere hen ad vejen. Dette skyldes typisk, at den enkeltes vægttabsværktøjer, bevidsthed, viden, fokus osv. også udvikles på rejsen, hvilket igen gør vægttab nemmere.

Så helt sort/hvid er vægttabsrejsen heller ikke her! Hold fast ved dine gode vaner, rutiner og daglige indsatser. Kom tilbage til din slagplan, når du fra tid til anden afviger. Fokuser på holdbare forandringer, justeringer osv., for så får holdbare resultater!

 

Held og lykke!

HUSK: Det er en styrke, at række ud efter professionel hjælp, hvis du får brug for det. Jeg tilbyder lige nu en GRATIS samtale via LEVBEDRE.DK.

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her