LAD IKKE “DE PERFEKTE” INDSATSER SPÆNDE BEN FOR DIG

LADER DU “PERFEKTE” INDSATSER SPÆNDE BEN?

Har du perfektionistiske tendenser? Så spænder du måske ben for dine gode, vigtige og ofte afgørende indsatser på vej mod dine mål!

Vi opfordres snart sagt alle vegne til at gøre “det rigtige”, “det optimale”, “det perfekte” osv. Vi skal hele tiden præstere bedre end tidligere, og det kan naturligvis give rigtig god mening, men strategien kan altså også spænde ben for dine fremskridt i livet.

En af de store benspændere for flotte fremskridt, gode vaner og holdbare resultater, er når vores mindset og tilgang bliver alt for sort/hvid præget. Det kan fx være, at du skal leverer, gøre og udfører dine indsatser 100% ellers er indsatsen værdi- og meningsløs.

 

Sådan spænder perfektionisme og sort/hvid tænkning ben for dig

I videoen, deler jeg nogle tanker med dig om, hvornår det at gå efter “det rigtige”, “det optimale” og “det perfekte” kan gå hen og blive kontraproduktivt. Ja, din perfektionistiske tendenser kan nemt gå hen og blive begrænsende overspringshandlinger for dine mål.

Det er er i de fleste sammenhænge langt bedre, at du får gjort en mindre indsats, fremfor at droppe den “den perfekte” indsats. Perfektionisme kan være en styrke, men også en svaghed. Kunsten ligger i at du har styringen over perfektionismen og ikke omvendt.

Hvis du har tendens til at tænke perfektionistisk med en sort/hvid tilgang til dine indsatser, så håber jeg, at videoen vil give dig en indsigt i, hvordan “det perfekte” kan spænde ben.

Hvis du ofte stresser vildt over at tidspunktet, situationen, formen, lysten, dagen osv. igen IKKE er perfekt eller optimal, så trænger dit fokus og din tendens sandsynligvis til et serviceeftersyn. 

Du kan sandsynligvis se frem til mere glæde i processen, mens du når dine mål, ønsker og drømme i livet, hvis du i første omgang arbejder med dine perfektionistiske tendenser.

Ja, du skal måske have en hjælpende hånd til at lykkes, og det er helt OK, for du behøver ikke være perfekt og vide altting og gøre altting optimalt hele tiden. Ofte vil tendensen til perfektionisme være direkte opslidende og demotiverende på længere bane.

Og nej, jeg siger ikke du skal sløse, dovne og være ugidelig. Det er igen din sort/hvid tænkning der forsøger at kapre din tænkning. Slip den! Øv dig i at finde balancen mellem de modpoler, hvor de gode indsatser får lov at leve, mens du nyder rejsen mod målet.

Jeg håber videoen vil inspirere dig til at leve bedre og få mere ud af livet.

~ Alt det bedste din vej…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her