“INGEN JUL UDEN ÆBLESKIVER”, MEN MÆNGDEN ER VIGTIG

ÆBLESKIVER SMAGER FANTASTISK

Ja, de runde julekugler spises da også i stor stil af de fleste i julen forkælet med syltetøj og flormelis til julegløgg

Du elsker måske også æbleskiver med syltetøj, flormelis og julegløgg, men dit største juleønske er på samme tid, at du lykkes med at få bedre styr på vægten – én gang for alle!

Dit årlige julevægtsdilemma er igen blevet kickstartet…

På den ene side vrimler det med tilladelsestanker, de forsøger at overtale dig om, at julen er en kort og tidsbegrænset tid, så alle hæmninger skal slippes og du skal gå ALL-IN.

På den anden side, overvejer du at forbyde dig selv æbleskiver (med syltetøj og flormelis), julegløgg, risalamande og andet juleknas, for at holde styr på vægten i julen?

At gå ALL-IN er sjældent den bedste løsning, fordi “regningen” altid kommer senere. Ligeledes er forbud mod julens fristelser sjældent en god løsning.

SE OGSÅ: UNDGÅ ÆDEFÆLDEN I JULEN MED 4 GENIALE SPISETIPS

 

Forbud mod mad, du elsker, er sjældent holdbart

Forbud kan nemt være medårsagen til mange af dine tidligere fiaskoer. Når “noget” vi reelt nyde, elsker og holder af gøres forbudt, giver vi det et magisk skær. Denne slags forbud er ofte uholdbare, da de kun har vage kortsigtede konsekvenser.

Totale forbud bliver ofte selvskabte minefelter, der udløser dårlig samvittighed.

Når vi enten tænker: “Jeg går ALL-IN” eller “Jeg forbyder mig selv alt”, så kickstarter vi et ubalanceret og ofte uholdbart forhold til mad. Penduleringen er i sig selv mere usund for os, end den/de madvarer, vi påtænker at forbyde eller overspise i.

Julen er en fristende tid, men en fantastisk træningsbane, hvor du kan øve dig i at spise sunde mængder. Øv dig i at nyde uden at forbyde i julen – i (små) sunde mængder!

SE OGSÅ: UNDGÅ ÆDEFÆLDEN MED 4 GENIALE SPISETIPS

 

Sådan får du bedre styr på vægten – resten af livet!

Sunde mængder er IKKE kun effektiv i juletiden, men hele året rundt.

Drømmer du om et holdbart vægttab, der kan holde resten af livet? Så vil du sandsynligvis lykkes 1000 gange bedre, ved at øve dig i sunde mængder, fremfor at prøve flere nye kvik-fixes, smarte fedtforbrændende kosttilskud og restriktive slankekure!

Start i dag… Gå på opdagelse her på LEVBEDRE.DK, hvor jeg GRATIS giver dig vejledning, viden og værktøjer til at skabe succesfulde forandringer. Lær bl.a. hvordan du opnår holdbare resultater og får bedre styr på vægten – én gang for alle!

Pssst… Nåh ja, og til daddelprinsesserne derude, så husk at også “sunde” madvarer og snacks kan indeholder vildt mange kalorier, og dermed spænde ben for vægten.

SE OGSÅ: JULEGUIDE: Så mange kalorier er der i juleslik, kager og fristelser

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

// JC fra LEVBEDRE.DK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her