Jagt årets mandelgave uden at spise kvalmende mængder risalamande

Sådan jagter I årets mandelgave uden at få kvalme

Har du prøvet at spise dig igennem kvalmende mængder risalamande for at jagte mandelgaven? Det samme gør mange familier år efter år.

I dag får du et enkelt, men genialt trick, så hele familien kan jagte julens mandelgave – uden at ende med kvalme, mavepine og overspisning i årets risalamande.

Nej, det er bestemt ikke rart at (over)spise sig til kvalme og mavepine, og da slet ikke juleaften. Alligevel har vi det med at gøre som vi plejer år efter år – og fungerer det godt, så er det jo super, MEN…

Har du og familien det med år efter år, at spise jer gennem kvalmende mængder risalamande for at jagte mandelgaven? Så er det måske på tide at ryste juleposen og gøre noget andet i år 😉

Det enkle, men geniale trick der hjælper hele familien med at jagte julens mandelgave – uden at ende med kvalme, mavepine og overspisning er, at portionsanrette risalamanden, fremfor at servere risalamanden i en enorm skål midt på bordet, som I måske plejer at gøre.

BONUS TIP: Husk nu på at enhver julegæst typisk er pænt mæt, når det er tid til at jagte mandelgaven gennem merspisning af risalamande, så server gerne risalamanden i relativt små portioner.

PRAKTISK TIP: Brug små skåle der er ens. Placer mandlen i en af de små skåles risalamande, og bland skålende godt. Lad evt. en anden julegæst blande portionsanretningerne, så jagten på mandelgaven er ens for alle.

Voila – Server de små portioner risalamande. Tillykke til vinderen af årets mandelgave.

PS. Skulle nogle af julegæsterne (der ikke vandt årets mandegave) ønske en ekstra portion risalamande, så lad dem trøstespise en ekstra portion.

Tag styringen over årets mandelgave jagt, så du og familien undgår kvalme, mavepine og overspisning i risalamande.

Jeg håber du og familien får en fantastisk jul.

Smid meget gerne et julelike på videoen – TAK

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here