SÅDAN “JAGTER” DU MANDELGAVEN UDEN AT FÅ KVALME

Sådan jagter I julens mandelgave uden kvalme

Spiser du dig (også) igennem kvalmende mængder risalamande for at jagte årets mandelgave? Det samme gør mange år efter år, MEN…

I dag får du et enkelt, men genialt trick, så hele familien kan jagte julens mandelgave – uden at ende med kvalme, mavepine og overspisning i årets risalamande.

Nej, det er bestemt ikke rart at (over)spise sig til kvalme og mavepine, og da slet ikke juleaften. Alligevel gør de fleste, som de plejer, hvor de år efter år spiser sig igennem kvalmende mængder risalamande.

Det er dit frie valg. Hvis du synes, det fungerer godt, så fortsæt, MEN…

 

Sådan undgår I kvalme i jagten på julens mandelgave

Har du og familien det med at gentage kvalme-eksperimentet år efter år? Hvis I igen og igen troligt spiser jer gennem en kæmpe skål med kvalmende mængder risalamande for at jagte mandelgaven, så er det måske på tide at ryste juleposen i år.

SE OGSÅ: JULEGUIDE: Så mange kalorier er der i juleslik, kager og fristelser

Fremfor at servere risalamanden (med julemandlen) i en enorm skål midt på bordet, så kan I vælge at portionsanrette risalamanden i år.  Denne lille ændring, gør familiens jagt på julens mandelgave fri for kvalme, mavepine og overspisning.

ANRET I SMÅ SKÅLE: Enhver julegæst er typisk pænt mæt, når det er tid til at jagte julens mandelgave. Selvom risalamanden ofte er ren overspisning, kan det gøres fornuftigt, ved blot at servere lidt risalamanden i små portionsanrettede og ens skåle.

SÅDAN GØR I RENT PRAKTISK: Brug små skåle, der er ens. Placer mandlen i en af de små skåles risalamande, og bland skålende godt rundt. Lad evt. en anden julegæst blande portionsanretningerne, så jagten på mandelgaven bliver så tilfældig som muligt.

 

Stort tillykke til årets vinder af julens mandelgave

PS. Skulle nogle af julegæsterne, der ikke vandt årets mandegave, ønske en ekstra portion risalamande, så lad dem gerne trøstespise en ekstra portion risalamande.

Gør IKKE altid, som I plejer, hvis det ikke fungere godt. Tag styringen over julens mandelgavejagt, så du og familien undgår kvalme, mavepine og overspisning.

Jeg håber, du og familien får en fantastisk jul.

 

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her