Lækker Low-Carb vanilje-“koldskål” med friske jordbær og mandelstykker

4 Personer

Hands-on tid: 10min – Total tid: 10min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Længslen efter sommer og sol…

I skrivende stund er vejret koldt, gråt og vådt. Absolut ikke det fedeste vejr.

Men, men, men… Lad os koncentrere os om det vi kan have indflydelse på istedet for.

Når sommersavnet i vinterhalvåret bliver for stort, kan du fx nyde en lækker omgang Low-Carb koldskål, fyre op for nogle gedigne bøffer i havegrillen, eller hoppe rundt i shorts og t-shirt, som du måske har varmet lidt rigeligt op med fjernvarme. Slip kreativiteten løs 😉

Bring fornemmelsen af sommer indenfor selvom det er vinter. All right, vi er enige om det reelt ikke bliver sommer, men tricket kan være med til at gøre din dag noget sjovere 🙂

Pssst… Jagter du forgæves rundt efter friske jordbær uden af finde nogle, så prøv de store supermarkeder. Hvis heldet er ude, så blancher en omgang frosne jordbær, og anvend dem i din koldskål. Alternativt smager andre bær som fx blåbær eller hindbære også skønt.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Lækker Low-Carb vanilje-“koldskål” med friske jordbær og mandelstykker
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Vanilje-"koldskål"
  • 4 dl fuldfed græsk yoghurt 10%
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl vand
  • 2 spsk citronsaft
  • Skal fra en halv økologisk citron
  • 1 tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
Topping til vanilje-"koldskål"
  • 6-8 friske jordbær
  • 3-4 spsk mandler
Tilberedning
  1. I en skål eller blenderkande blandes alle ingredienserne til vanilje-"koldskålen".
  2. Blend alle ingredienserne i et minuts tid, hvorefter du har en luftig koldskålslignende yoghurt.
  3. Snit jordbærene i tynde skiver og hak mandlerne groft.
  4. Fordel jordbær- og mandelstykkerne over Low-Carb koldskålen.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here