MEATZA | Pizza med tomatsovs, skinke og ost lavet på bund af kyllingefars

Hva’ siger du til smagfuld ‘MEATZA’

Prøv en MEATZA / PROTEINPIZZA » Pizza med tomatsovs, skinke, pølse og revet mozzarellaost lavet på bund af kyllingefars » Mums!

Prøv at droppe den traditionelle dejbund af mel, og benyt dig af en bund lavet af kød fx kyllingefars, så står du med en pizza der typisk kaldes for en ‘MEATZA’ (kødpizza).

Det kan virke en smule underligt at lave pizza uden den almindelige dejbund, som du måske kender, men du vil opdage, at det slet ikke er så tosset… mums!

Hvem er ‘MEATZA’ eller KETO/LCHF/LOW-CARB-pizza til?

Alle. Er det helt korte svar 😉

Når pizzabunden er lavet af kød, så kan folk med fx glutenallergi eller folk der har et ønske om at leve efter KETO/LCHF/LOW-CARB kostretningerne også nyde en lækker pizza.

Personligt elsker jeg både almindelig pizza og ‘MEATZA’, men den større proteinandel i en ‘MEATZA’, giver mig dels bedre mæthed per kalorie, og støtter de ekstra proteiner godt op omkring min styrketræning og muskelopbygning.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
MEATZA | Pizza med tomatsovs, skinke og ost lavet på bund af kyllingefars
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Pizzabunden
  • 500 gram hakket kyllingefars
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk tørret oregano
Pizzafyld (kan udskiftes efter behov)
  • 2 dl tomatsovs
  • 300 gram skinkestrimler
  • 100 gram pølsestykker eller cocktailpølser (kan undlades)
  • 125 gram revet mozzarellaost (alternativt frisk mozzarellaost)
  • 5 små snacktomater
  • 2 tsk tørret oregano
Sådan gør du:
Sådan laver du pizzabunden
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Rør kyllingefarsen godt igennem med salt og oregano. Brug en spartel eller hænderne og fordel kyllingefarsen på to runde 28cm pizzaforme eller en firkantet bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Når kyllingefarsen er fordelt i et ligeligt sammenhængende tyndt lag, sættes kyllingepizzabunden(e) i ovnen, hvor den bages i 12-15 minutter, til den er gylden.
  4. Tag herefter kyllingepizzabunden(e) ud, og fordel tomatsovs, skinkestrimlerne, pølsestykker, halve snacktomater, revet mozzarellaost og tørret oregano på pizzaen.
  5. Bag kyllingepizzaen yderligere 10 minutter i ovnen.

Madopskriften passer til kostretningerne

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

 

Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her
Bliv sundere, stærkere og gladere, mens du nyder rejsen! Start dit onlineforløb her

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here