Fyldte peberfrugter med oksekød i ovn
Sund opskrift på fyldte peberfrugter med oksekød og ost i ovn/airfryer, dertil ærter og broccoli » Nem gæstemad
Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, dampede ærter og broccoli er genial som gæstemad. Byd på et virkeligt skønt, mættende og relativt nemt måltid at tilberede.
Peberfrugterne kan forberedes i god tid, hvorfor opskriften er god som gæstemad. Stil blot de forberedte peberfrugter på køl, og opvarm dem en halv times tid i ovnen, og klar den nemme grøntsagstilberedning, inden maden skal serveres for dine gæster.
Opskrifter der kan forberedes i god tid genial gæstemad.
Jeg har gennem årene som vært lært, hvor vigtigt det er for mig at prioritere, at være en nærværende og god vært for mine gæster. I stedet for at fængsle mig selv i køkkenet med kompliceret og tidskrævende madlavning, når gæsterne er ankommet.
KEEP IT SIMPLE – I hvert fald i den del der foregår når gæsterne er ankommet.
Rigtig god fornøjelse med opskriften
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 4 store peberfrugter
- 500 gram hakket oksekød
- 100 gram revet ost fx cheddar, mozzarella eller parmesan
- 1 løg
- 2 fed hvidløg (kan udelades)
- 1 tsk peber
- 1 tsk salt
- Evt. ekstra krydderier efter eget valg
- 400 gram ærter (kan erstattes med andre grøntsager fx asparges eller blomkål)
- 1 broccoli
- Tænd ovnen eller airfryer på 180 grader (varmluft).
- Rens og snit løg og hvidløg fint. Bland løg og hvidløg med det hakkede oksekød i en skål og krydr oksekødsblandingen med salt, peber osv.
- Rens og halver de store peberfrugter og stil dem på en bageplade. Fyld oksekødsblandingen i peberfrugterne, og fordel revet ost over hver af peberfrugterne.
- Stil herefter bagepladen med peberfrugterne i ovnen, og tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i 25-30 minutter i den forvarmede ovn, eller i din airfryer.
- Rens og snit broccoli og læg broccolibuketterne i en gryde med 1-2 cm vand. Lad buketterne dampe i cirka 5-7 minutter.
- De frosne ærter dampes eller blancheres kortvarigt med kogende vand ad to til tre omgange.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]