Fyldte peberfrugter med oksekød og ost i ovn, dertil grønt

Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem opskrift i ovn
Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem opskrift i ovn

Fyldte peberfrugter med oksekød i ovn

Sund opskrift på fyldte peberfrugter med oksekød og ost i ovn/airfryer, dertil ærter og broccoli » Nem gæstemad

Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, dampede ærter og broccoli er genial som gæstemad. Byd på et virkeligt skønt, mættende og relativt nemt måltid at tilberede.

Peberfrugterne kan forberedes i god tid, hvorfor opskriften er god som gæstemad. Stil blot de forberedte peberfrugter på køl, og opvarm dem en halv times tid i ovnen, og klar den nemme grøntsagstilberedning, inden maden skal serveres for dine gæster.

 

Opskrifter der kan forberedes i god tid genial gæstemad.

Jeg har gennem årene som vært lært, hvor vigtigt det er for mig at prioritere, at være en nærværende og god vært for mine gæster. I stedet for at fængsle mig selv i køkkenet med kompliceret og tidskrævende madlavning, når gæsterne er ankommet.

KEEP IT SIMPLE – I hvert fald i den del der foregår når gæsterne er ankommet.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”

4.86 fra 1 stemmer
Fyldte peberfrugter med oksekød og ost » Nem opskrift i ovn
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Oksekødsfyldte peberfrugter
  • 4 store peberfrugter
  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet ost fx cheddar, mozzarella eller parmesan
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk salt
  • Evt. ekstra krydderier efter eget valg
Blacherede ærter og broccoli
  • 400 gram ærter (kan erstattes med andre grøntsager fx asparges eller blomkål)
  • 1 broccoli
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen eller airfryer på 180 grader (varmluft).
  2. Rens og snit løg og hvidløg fint. Bland løg og hvidløg med det hakkede oksekød i en skål og krydr oksekødsblandingen med salt, peber osv.
  3. Rens og halver de store peberfrugter og stil dem på en bageplade. Fyld oksekødsblandingen i peberfrugterne, og fordel revet ost over hver af peberfrugterne.
  4. Stil herefter bagepladen med peberfrugterne i ovnen, og tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i 25-30 minutter i den forvarmede ovn, eller i din airfryer.
  5. Rens og snit broccoli og læg broccolibuketterne i en gryde med 1-2 cm vand. Lad buketterne dampe i cirka 5-7 minutter.
  6. De frosne ærter dampes eller blancheres kortvarigt med kogende vand ad to til tre omgange.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her