Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, ærter og broccoli

Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, ærter og broccoli
Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, ærter og broccoli

Har du smagt oksekødsfyldte peberfrugter?

Prøv min nemme, sunde og lækre opskrift på ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, ærter og broccoli » Smagfuld gæstemad

Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, dampede ærter og broccoli er genial som gæstemad. Byd på et virkeligt skønt, mættende og relativt nemt måltid at tilberede.

Peberfrugterne kan forberedes i god tid, hvorfor opskriften er god som gæstemad. Stil blot de forberedte peberfrugter på køl, og opvarm dem en halv times tid i ovnen, og klar den nemme grøntsagstilberedning, inden maden skal serveres for dine gæster.

 

Opskrifter der kan forberedes i god tid genial gæstemad.

Jeg har gennem årene som vært lært, hvor vigtigt det er for mig at prioritere, at være en nærværende og god vært for mine gæster. I stedet for at fængsle mig selv i køkkenet med kompliceret og tidskrævende madlavning, når gæsterne er ankommet.

KEEP IT SIMPLE – I hvert fald i den del der foregår når gæsterne er ankommet 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Ovnbagte oksekødsfyldte peberfrugter med ost, ærter og broccoli
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Oksekødsfyldte peberfrugter
  • 4 store peberfrugter
  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet ost fx cheddar, mozzarella eller parmesan
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 tsk peber
  • 1 tsk salt
  • Evt. ekstra krydderier efter eget valg
Blacherede ærter og broccoli
  • 400 gram ærter
  • 1 broccoli
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Rens og snit løg og hvidløg fint. Bland løg og hvidløg med det hakkede oksekød i en skål og krydr oksekødsblandingen med salt, peber osv.
  3. Rens og halver de store peberfrugter og stil dem på en bageplade. Fyld oksekødsblandingen i peberfrugterne, og fordel revet ost over hver af peberfrugterne.
  4. Stil herefter bagepladen med peberfrugterne i ovnen, og tilbered de oksekødsfyldte peberfrugter i 25-30 minutter i den forvarmede ovn.
  5. Rens og snit broccoli og læg broccolibuketterne i en gryde med 1-2 cm vand. Lad buketterne dampe i cirka 5-7 minutter.
  6. De frosne ærter dampes eller blancheres kortvarigt med kogende vand ad to til tre omgange.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here