Ovnbagt oksekødsfyldt peberfrugt med ost, dampede ærter og broccoli

Ovnbagt oksekødsfyldt peberfrugt med ost, dampede ærter og broccoli
Ovnbagt oksekødsfyldt peberfrugt med ost, dampede ærter og broccoli

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | LOW-CARB

Nem og velsmagende gæstemad – Voila!

Ovnbagt oksekødsfyldt peberfrugt med ost, dampede ærter og broccoli, er genial gæstemad, som er et virkeligt skønt, mættende og relativt nemt måltid at tilberede.

Lang størstedelen af opskriften kan fx forberedes om formiddagen på dagen hvor du får gæster til aften. Stil maden på køl indtil en halv times tid før du ønsker at servere mad for dine gæster. Sæt peberfrugterne i ovnen i 20 minutter og varm grøntsagerne – Voila!

Hvis der er noget jeg har lært af bitter erfaring, så er det at prioritere at være nærværende og en god vært for de gæster jeg invitere, fremfor at fængsle mig selv i køkkenet med kompliceret, tidskrævende madlavning.

Tip! KEEP IT SIMPLE – I hvert fald i den del der foregår når gæsterne er ankommet 😉

 

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Ovnbagt oksekødsfyldt peberfrugt med ost, dampede ærter og broccoli
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Oksekødsfyldte peberfrugter
  • 4 store peberfrugter
  • 500 gram hakket oksekød
  • 100 gram revet ost fx cheddar, mozarella eller parmesan
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • 1 smørklat
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
  • Evt. ekstra krydderier efter eget valg
Grøntsager
  • 400 gram ærter
  • 1 broccoli
Tilberedning
  1. Rens og snit løg og hvidløg fint. Svits løg og hvidløg af i smeltet smør i en gryde.
  2. Tilsæt herefter det hakkede oksekød til gryden med løg og hvidløg, krydr det med salt, peber osv. og brun det af.
  3. Rens og halver de store peberfrugter og stil dem på en bageplade. Fyld oksekødsblandingen i peberfrugterne, og fordel revet ost over hver af peberfrugterne.
  4. Stil herefter bagepladen med peberfrugterne i ovnen, og tilbered dem i 20 minutter ved 180 grader varmluft.
  5. Rens og snit broccoli og læg broccolibuketterne i en gryde med 1-2 cm vand. Lad buketterne dampe i cirka 5-7 minutter.
  6. De frosne ærter blancheres med kogende vand ad to tre omgange.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here