Osteomelet med løg og peberfrugt dertil tomater og agurk

Osteomelet med løg og peberfrugt dertil tomater og agurk » Nem opskrift
Osteomelet med løg og peberfrugt dertil tomater og agurk » Nem opskrift

Prøv en osteomelet til frokost eller aftensmad

Her får du madopskriften på en lækker osteomelet med løg og peberfrugt. Serveret din osteomelet med små tomater og agurk

I en osteomelet er den primære bestanddel selvsagt æg. Æg er en vitaminbombe af anden verden. Æg indeholder samtlige vitaminer, mineraler og sporstoffer, bort set fra vitamin C (det skal de små kyllinger tilsyneladende ikke bruge for at udvikle sig).

Når du spiser æg, indtager du en af de bedste kilder til kvalitetsprotein. Det giver din krop en omgang solide byggesten, så kroppen kan restituere, genopbygge muskler mm. Dermed er osteomeletten ren raketbrændstof for din krop.

Ovenstående forklare baggrunden for, at omeletter er næringsrig mad for kroppen. Noget andet genialt, er at de fleste omeletter kan tilberedes på blot rekordtid – under 15 min.

Ud over at osteomeletten her, kan omeletter jo laves på et hav af forskellige måder. Det er øvrigt en genistreg, når du fylder dine omeletter med grøntsager. Har du nogle rester af grøntsager, så fyld dem gerne i dine omeletter, så bliver de sundere, og det smager skønt.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Osteomelet med løg og peberfrugt dertil tomater og agurk » Nem opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1
 
Ingredienser:
  • 3-4 æg
  • 25 gram revet parmesanost eller mozzarellaost
  • 1 peberfrugt
  • 1 løg
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber (gerne sort friskkværnet)
  • 3 små snack tomater
  • 5 cm agurk skåret i skiver
  • 5-10 gram smør
Sådan gør du:
  1. Slå æggene ud i en skål.
  2. Skræl, rens og snit løg og peberfrugt fint. Bland det fintsnittede løg, peberfrugt, den revne ost, salt og friskkværnet peber sammen med æggene i skålen. Pisk alle ingredienserne godt sammen med en gaffel eller piskeris.
  3. Opvarm en stor pande (gerne 28 cm i diameter), og giv panden en smørklat.
  4. Når smørret er smeltet hældes ægge-omeletmassen på panden, og der skrues ned til middel til lav varme.
  5. Tildæk panden med et låg eller stanniol, og lad omeletten få varmen i ca. 10 minutter. (Dette trick bager omeletten, mens den steges, og minimere tilberedningstiden.)
  6. Mens omeletten tilberedes færdigt, vaskes og klargøres cocktail tomater og agurk.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here