Har du prøvet min nemme ostesuppe?
Prøv min nemme og lækre suppeopskrift på ostesuppe med skinke, porrestrimler, broccoli og sprød bacon til både hverdag og weekend
Når kulden bider i kinderne, og du trænger til at få sparket varme rundt i kroppen, er en portion brandvarm suppe helt fantastisk. Det kan naturligvis også være, at du “bare” har helt vildt meget lyst til at forkæle gane, mund og mave med smagfuld ostesuppe.
Uanset hvad, er opskriften på ostesuppen her fantastisk at lave, næste gang der skal suppe på menuen. Ostesuppen er både nem, hurtig og fantastisk smagfuld.
Du vil sikkert opleve at ostesuppen muligvis er en af de nemmeste supper du nogensinde har lavet. I øvrigt fungerer ostesuppen fantastisk som både forret, hovedret eller som skrub af suppe, inden du siger farvel til dine gæster.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 200 gram flødeost pikant - alternativt en friskost for færre kalorier
- 200 gram skinke småkød i tern eller strimler
- 100 gram bacontern
- 1 liter hønsebouillon (kan laves af 2 terninger hønsebouillon + 1 liter vand)
- 200 gram broccoli snittet i små buketter
- 1 porre
- Salt
- Friskkværnet sort peber
- Evt. chilipulver
- Steg baconternene sprøde på en pande ved høj varme. Når baconen er færdigstegt lægges den af på et stykke køkkenrulle.
- I en passende gryde på cirka 2-3 liter, blandes hønsebouillonen med skinke småkød, flødeost og fintsnittet porre. Giv ostesuppen et opkog i 4-5 minutter under omrøring.
- Smag herefter ostesuppen til med salt, peber og evt. en smule chili for ekstra varme.
- Server din cremede ostesuppe med skinke, små sprøde broccolibuketter, strimler af porre og sprød bacontopping.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Hvor længe kan den holde sig i køleskabet. Tænker at lave en portion og spise til frokost i et par dage, så der er nem frokost.
God ide Anita, 4-5 dage i køleskabet er intet problem. Nyd suppen og tak fordi du lader dig inspirere af min mad mm. 😉
// Johnny Christensen // LEVBEDRE.DK