Ovnstegte kalkun underlår og bønne-champignonsalat med sesam

Ovnstegte kalkun underlår og bønne-champignonsalat med sesam
Ovnstegte kalkun underlår og bønne-champignonsalat med sesam

Prøv den bedste opskrift på kalkun

Nyd en simpel, saftig og sund opskrift på ovnstegte kalkun-underlår og bønne-champignonsalat med sesam » Aldrig mere tørt kalkunkød

Har du nogensinde smagt kalkun underlår? Okay… Jeg smagte det for nogen tid siden, og har siden lavet det flere gange – for det er virkelig lækkert.⁣

Har du smagt tørt kalkunkød? Ja, kalkun er typisk ret magert, og kan derfor nemt blive så tørt, at du kan sandblæse gamle damecykler efterfølgende.

Giver denne opskrift også tørstegt kalkun? » NO WAY…

Kalkunkødet blev langt fra tørt – tvært i mod! Kalkun underlår er meget lignende kylling underlår – mere mørk i kødet. Resultatet blev mørt, saftigt og smagfuldt.

Glæd dig til at prøve denne simple, saftige og sunde opskrift på kalkun, som i øvrigt egner sig glimrende til hverdag eller juleaften, hvis du holder af spise kalkun til juleaften.

I så fald, kan kalkunopskriften her give dig den perfekte kalkun til jul. (Pssst… jeg er vild med kalkun rimer på jul, og at kalkun-jul ligger godt i munden).

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Ovnstegte kalkun underlår og bønne-champignonsalat med sesam
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1500 gram / 4 stk. kalkun underlår
  • Revet citronskal fra en halv økologisk citron
  • Salt
Sesamsauteret bønner og champignoner
  • 1000 gram haricots verts bønner (gerne optøede)
  • 500 gram friske champignoner i skiver eller 2 glas
  • 15-20 gram smør
  • 2-3 spsk sesamfrø
  • Salt
  • Peber
  • evt. andre spændende krydderier
Sådan gør du:
Sådan laver du kalkun underlårene
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Læg kalkun underlårene i et ildfast fad, fordel citronskallen over kalkun underlårene og giv hver af lårene et drys salt.
  3. Sæt kalkun underlårene ind i midten af oven, og tilbered lårene i cirka 45 minutter, hvorefter skindet er gyldent og sprødt, og de er klar til servering.
Sådan laver du sesamsauteret bønner og champignoner
  1. Grib en stor pande og giv den høj varme.
  2. Skyl og snit de friske champignoner i skiver eller dræn glas-champignonerne for vand.
  3. Giv den varme pande en klat smør, og sauter de skiveskårne champignoner i 5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i dem.
  4. Tilføj herefter haricots verts bønner, sesamfrø, salt og peber til pande, og sauter hele molevitten i yderligere 3-5 minutter.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

2 KOMMENTARER

  1. Det er første gang jeg (som 40 årig) selv laver kalkun lår. Jeg har lavet kalkun bryst men sys som oftest det blir en smule kedeligt. Men her faldt jeg tilfældigt over denne opskrift som jo er ganske simpel, og jeg må bare igen at jeg fik nok de lækreste, mest satigsye, sprøde og møreste kalkun lår som resultat! Kæmpe succes!! Tak for god mad ❤️

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her