PULL TRÆNING, NEM FROKOST OG EN SNAK OM MÅL I 2019

GØR DINE MÅL TIL VIRKELIGHED

Artiklen her er revideret og omskrevet i 2023, hvor jeg refleksivt ser, hvor langt jeg egentligt er nået med videoens mål fra 2019

Mange mennesker sætter mål i livet, men når dem ikke. Typisk sættes nye mål omkring nytåret, men uanset hvornår på året målene sættes, så skal der vedholdende handling bag, hvis målene skal blive til virkelighed.

Siden 2016 har jeg været min egen chef, leder, coach, mentor og ansvarlighedspartner for at drive det tidligere UPGRADED.DK, og det senere og nuværende LEVBEDRE.DK fremad.

Jeg erkendte hurtigt, at hvis alle mine gode tanker, ideer og intentioner forblev mellem ørene, så ville de ikke blive til virkelighed. Heldigvis er det at omsætte gode intentioner til handling i den virkelige verden én af mine store passioner.

Du kan læse meget mere om, hvordan du kommer fra tanke til handling, og finde en masse helt konkrete værktøjer til at lykkes bedre i dit eget liv her på LEVBEDRE.DK. Det er derfor ikke mit mål, at dele sådanne i dette skriv, men at opsummere mine fremskridt i 2023.

 

2019 MÅL OM NYHEDSBREV OG VIDEOER

Nedprioritering af nyhedsbrevet, og opprioriteringen af videoproduktionen blev gjort til virkelighed. Det lykkedes mig gennem denne omprioritering, at producere omkring 50 motiverende peptalks i 2019, og her i 2023 er jeg oppe på mere end 300 peptalks.

Min nedprioritering af nyhedsbrevet, blev dog senere revideret, og jeg omdefinerede, hvad et acceptabelt nyhedsbrev egentlig skulle være. Herved fik jeg gjort opgaven mere klar og overskueligt, hvorefter nyhedsbrevet groft sagt er blevet udsendt ugentligt lige siden.

SE MERE HER: LÆR AF MINE MERE END 300 MOTIVERENDE PEPTALKS

2019 MÅL OM AT LAVE TRÆNINGSVIDEOER

Lidt i tråd med ovenstående, så overtænkte jeg en kende til at starte med, hvad en acceptabel træningsvideo skulle være, og fokuserede igen og igen på hele øvelsesarkivet.

Denne tankefejl er en af de største fælder ved forandringer. Vi tror og forsøger at tænke hele projektet, opgaven og resultatet færdigt på én gang. Vi tror og forsøger at tænke alt for perfekt, selvom vi måske aldrig har prøvet “øvelsen” før.

I stedet giver det mening at øve sig på og vælge et MVP (minimal viable product) mindset, samt at omfavne processen, som et iterativt forløb, hvor der er plads til fejl, læring og forbedring.

Lad os smutte tilbage på sporet i 2019. I stedet for at overskue alt til perfektion, valgte jeg en træningsvideo ud, som jeg følte ville være den nemmeste at starte med. Jeg gjorde klar, filmede, klippede og udgav den, hvorefter jeg tog læring med videre.

Næste video blev lidt bedre, og den næste lidt bedre osv. Efter 10-15 videoer var jeg godt tilfreds med standarden, hvorefter processen blev hurtigere, nemmere og sjovere.

I dag i 2023 kan jeg helt sikkert se endnu flere forbedringsmuligheder, men jeg er stolt, glad og accepterende overfor mit daværende niveau, og videoerne skaber værdi derude.

Nåh, ja… Jeg fik produceret mere end 50 træningsvideoer, og fik derfor i høj grad indfriet mit mål, om at skabe et øvelsesarkiv.

I dag er jeg oppe på mere end 100 gratis træningsvideoer, som du finder direkte i menuen opdelt pr. muskelgruppe, ligesom jeg drømte om.

SE MERE HER: PRØV MERE END 100 GRATIS TRÆNINGSØVELSER

 

UPGRADED.DK BLEV TIL LEVBEDRE.DK

På et tidspunkt bød muligheden sig for at købe/ændre navn. Selvom UPGRADED.DK er et superfedt navn (som jeg stadig ejer), så lyder LEV BEDRE i danske øre mere sigende.

Selvom UPGRADED.DK er erstattet, finder du små rester hist og her, og nu ved du, at det er fordi mit hjertebarns første navn var det.

 

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her