Pulled pork – den bedste opskrift
Opskrift på pulled pork i stegeso med dampet broccoli og frisk blandet salat med fetaost » Genial som gæstemad
Lad det være sagt: “Jeg elsker pulled pork!” Det er fantastisk mørt og saftigt kød, der kan anvendes i en masse forskellige sammenhænge.
Jeg fylder altid min slow cooker helt op, så jeg kan få fyldt pulled pork i fryseren til nemme, sunde og lækre fremtidige måltider.
Uanset om maden skal klares i en fart, fordi tid, overskud og energi er ikke eksisterende eller du bare ikke gider lave mad, så er det godt at være forberedt. For-tilberedt kød er fx lækkert i burrito bowl, smagfulde tortillas eller som proteinkilde til salater.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 1200-1500 gram nakkefilet (eller mere for at foodpreppe)
- 2-3 svine eller okse bouillonterninger
- Salt, peber og paprika
- 500 gram broccoli
- 100 gram snittet grønkål
- 50 gram fintsnittet rødkål
- 1 gulerod
- 1 peberfrugt
- 50 gram fetaost i tern
- 200 gram små tomater
- Tildæk nakkefileten med vand. Grovdel bouillonterningerne i vandet, og læg låget på.
- Anvender du slow-cooker, sættes den på high/høj varme. Anvendes römertopf, terrine eller en ovnfast fad/gryde, dækkes denne til med låg eller et stykke stanniol, og stilles i ovnen på 130 grader (almindelig ovn).
- Efter 7 timer og 45 minutters tilberedning, hældes det meste af bouillonvandet fra, med undtagelse af 1,5 - 2 deciliter. (OBS. Bouillonvandet kan gemmes til fx suppe)
- Træk så grisen (udskæringen) fra hinanden med to gafler. Smag kødet til med ekstra krydderier.
- Skyl og snit broccolien i buketter, anbring broccolien i en gryde med 1 centimeter vand i bunden.
- Bring vandet i kog, og lad broccolibuketterne damp-koge i 3-4 minutter. Hæld vandet fra og server.
- Skræl og riv guleroden på et juliennejern. Skyl og snit peberfrugten.
- Find et stort fladt serveringsfad, og anret den snittede grønkål og rødkål som salatbund.
- Fordel den strimlede gulerod, den snittede peberfrugt og fetaosten øverst på salaten.
- Server den saftige og møre med broccoli, salat og små tomater.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]