Pulled pork med dampet broccoli og frisk blandet salat med fetaost

Pulled pork med dampet broccoli og frisk blandet salat med fetaost
Pulled pork med dampet broccoli og frisk blandet salat med fetaost

Pulled pork – den bedste opskrift

Opskrift på pulled pork i stegeso med dampet broccoli og frisk blandet salat med fetaost » Genial som gæstemad

Lad det være sagt: “Jeg elsker pulled pork!” Det er fantastisk mørt og saftigt kød, der kan anvendes i en masse forskellige sammenhænge.

Jeg fylder altid min slow cooker helt op, så jeg kan få fyldt pulled pork i fryseren til nemme, sunde og lækre fremtidige måltider. 

Uanset om maden skal klares i en fart, fordi tid, overskud og energi er ikke eksisterende eller du bare ikke gider lave mad, så er det godt at være forberedt. For-tilberedt kød er fx lækkert i burrito bowl, smagfulde tortillas eller som proteinkilde til salater.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”

4.86 fra 1 stemmer
Pulled pork med dampet broccoli og frisk blandet salat med fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser:
Pulled pork
  • 1200-1500 gram nakkefilet (eller mere for at foodpreppe)
  • 2-3 svine eller okse bouillonterninger
  • Salt, peber og paprika
Salat og broccoli
  • 500 gram broccoli
  • 100 gram snittet grønkål
  • 50 gram fintsnittet rødkål
  • 1 gulerod
  • 1 peberfrugt
  • 50 gram fetaost i tern
  • 200 gram små tomater
Sådan gør du:
Sådan laver du pulled pork
  1. Tildæk nakkefileten med vand. Grovdel bouillonterningerne i vandet, og læg låget på.
  2. Anvender du slow-cooker, sættes den på high/høj varme. Anvendes römertopf, terrine eller en ovnfast fad/gryde, dækkes denne til med låg eller et stykke stanniol, og stilles i ovnen på 130 grader (almindelig ovn).
  3. Efter 7 timer og 45 minutters tilberedning, hældes det meste af bouillonvandet fra, med undtagelse af 1,5 - 2 deciliter. (OBS. Bouillonvandet kan gemmes til fx suppe)
  4. Træk så grisen (udskæringen) fra hinanden med to gafler. Smag kødet til med ekstra krydderier.
Sådan laver du det grønne tilbehør (Laves mens du kødet tilberedes)
  1. Skyl og snit broccolien i buketter, anbring broccolien i en gryde med 1 centimeter vand i bunden.
  2. Bring vandet i kog, og lad broccolibuketterne damp-koge i 3-4 minutter. Hæld vandet fra og server.
  3. Skræl og riv guleroden på et juliennejern. Skyl og snit peberfrugten.
  4. Find et stort fladt serveringsfad, og anret den snittede grønkål og rødkål som salatbund.
  5. Fordel den strimlede gulerod, den snittede peberfrugt og fetaosten øverst på salaten.
  6. Server den saftige og møre med broccoli, salat og små tomater.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her