Pulled pork med dampet broccoli og sprød blandet salat med fetaost

Pulled pork med dampet broccoli og sprød blandet salat med fetaost
Pulled pork med dampet broccoli og sprød blandet salat med fetaost

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 8 timer
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Saftigt, let og super lækkert…

Lad det være sagt: “Jeg elsker pulled pork!” Pulled pork er fantastisk mørt og saftigt kød, der kan anvendes i en masse forskellige sammenhænge.

Tip! Jeg fylder altid min slow cooker op, så jeg får foodpreppet pulled pork til fryseren, frokosten og den fremtidige mæthed, vi alle ved dukker op flere gange hver dag 🙂

Uanset om maden skal klares i en fart fordi tid, overskud og energi er en by i Rusland eller fordi du bare ikke gider lave mad, så er det er skønt at have for-tilberedt kød klar til fx en lækker burrito bowl, smagfulde tortillas eller som proteinkilde til en salater.

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Pulled pork med dampet broccoli og sprød blandet salat med fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4-6
 
Ingredienser
Pulled pork
  • 1200-1500 gram nakkefilet (eller mere for at foodpreppe)
  • 2-3 svine eller okse bouillonterninger
  • Salt, peber og paprika
Salat og broccoli
  • 500 gram broccoli
  • 100 gram snittet grønkål
  • 50 gram fintsnittet rødkål
  • 1 gulerod
  • 1 peberfrugt
  • 50 gram fetaost i tern
  • 200 gram små tomater
Tilberedning
Sådan laver du pulled pork
  1. Tildæk nakkefileten med vand. Grovdel bouillonterningerne i vandet, og læg låget på.
  2. Anvender du slow-cooker, sættes den på high/høj varme. Anvendes römertopf, terrine eller en ovnfast fad/gryde, dækkes denne til med låg eller et stykke stanniol, og stilles i ovnen på 130 grader (almindelig ovn).
  3. Efter 7 timer og 45 minutters tilberedning, hældes det meste af bouillonvandet fra, med undtagelse af 1,5 - 2 deciliter. (OBS. Bouillonvandet kan gemmes til fx suppe)
  4. Træk så grisen(pulled pork) fra hinanden med to gafler. Smag kødet til med ekstra krydderier.
Sådan laver du det grønne tilbehør (Laves mens du din pulled pork tilberedes)
  1. Skyl og snit broccolien i buketter, anbring broccolien i en gryde med 1 centimeter vand i bunden.
  2. Bring vandet i kog, og lad broccolibuketterne damp-koge i 3-4 minutter. Hæld vandet fra og server.
  3. Skræl og riv guleroden på et juliennejern. Skyl og snit peberfrugten.
  4. Find et stort fladt serveringsfad, og anret den snittede grønkål og rødkål som salatbund.
  5. Fordel den strimlede gulerod, den snittede peberfrugt og fetaosten øverst på salaten.
  6. Server den saftige og møre pulled pork med broccoli, salat og små tomater.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here