Rosastegt andebryst med havsalt og sesam-sauterede bønner

4 Personer

Hands-on tid: 15min – Total tid: 30min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

Saftigt, sprødt og lækkert…

Tænker du din mad kompleks eller simpel? Når jeg spørger, er det fordi måden, vi tænker vores mad på, nogle gange spænder ben for intentionen om at skabe bedre madvaner og en sundere livstil.

Tænker du fx typisk, at dine måltider skal bestå af mindst tre dele bearbejdet på forskellig vis, med en stor opvask som sidegevinst, så kan dit høje forventningsniveau medvirke til, du dropper madlavningen, og vælger en færdigret, junkfood eller take-away i stedet.

Hvorfor det?

Når livet er i medvind, og vi er topmotiverede, påtager vi os ofte krævende anstrengelser. Vi forpligter os fx til krævende madplaner, træningsplaner osv., og det hele lykkes da også ganske godt, indtil livets medvind bliver til modvind og vores motivation tager et dyk.

Hvad sker der så?

Nu bliver vi sandsynligvis en del af gruppen af mennesker, der dropper planen og alle de gode intentioner, fordi vores oprindelige Gameplan ikke var designet til vores virkelighed, hvor både medvind og modvind eksisterer, og motivationen bølger som havet.

Hvordan får vi succes på den lange bane?

Det korte svar er: “Sænk baren“. Det lidt længere svar: “Design en GAMEPLAN, du kan holde ved i livets modvinde og medvinde. Og når du af en eller anden årsag afviger fra planen, så øv dig i at komme tilbage på sporet hurtigst muligt.”

  • Nu tænker du: “Sænk baren, så tager det jo længere tid at skabe resultater”.
  • Så siger jeg: “Korrekt, og en hullet GAMEPLAN, giver dig ingen resultater”.

Opnår du resultaterne, du ønsker? Hvis ikke, skal din GAMEPLAN forbedres!

Får du brug for hjælp til at skabe kroppen og livet, du drømmer om, så sig til 😉

Hvem vil du prøve denne lækre opskrift af på?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Rosastegt andebryst med havsalt og sesam-sauterede bønner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Rosastegt andebryst
  • 800-1000 gram andebryst
  • Havsalt (alternativt andet salt, du har ved hånden)
Sesam-sauterede bønner
  • 1000 gram haricots verts bønner (De skal gerne være optøet)
  • 4-5 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • 2-3 spsk sesamfrø
  • Salt
  • Peber
  • evt. andre spændende krydderier
Tilberedning
Sådan tilbereder du andebrysterne
  1. Grib en stor pande og giv den høj varme.
  2. Rids skindet på andebrysterne, uden at ridse ned i kødet.
  3. Forkæl det ridsede andeskind med cirka 1 tsk havsalt per andebryst. Gnup havsaltet godt ned i det ridsede andeskind.
  4. Læg nu andebrysterne med skindsiden nedad, og steg dem i 8-10 minutter ved høj varme.
  5. Herefter vendes skindsiden opad, og andebrysterne tilberedes i yderligere 6-8 minutter, ved middel varme.
  6. Tag andebrysterne af panden, og lad dem hvile i 5 minutter inden udskæring og servering.
Sådan tilberedes de sesam-sauterede bønner
  1. Grib endnu en stor pande og giv den høj varme.
  2. Når panden er godt varm, tilsættes olivenolie, bønner, sesamfrø, salt og peber til panden.
  3. Sauter bønnerne i 3-5 minutter, mens du jævnligt vender rundt i dem.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here