SÅDAN FÅR DU FLERE PENGE MELLEM HÆNDERNE

Hvem vil ikke gerne have flere penge mellem hænderne?

Bliv klogere på hvordan du bliver rigere, får flere penge mellem hænderne og opnår større økonomisk frihed – allerede i dag!

De fleste af mine videoer, artikler og inspirerende indspark har indtil nu handlet mest om mental og fysisk sundhed. Men vi kommer ikke udenom, at en god økonomi, for de fleste, også er en betydningsfuld faktor for at leve et godt liv i ro og balance.

Økonomisk stress spreder negative ringe i vandet

Lad mig start med at slå fast, at jeg ikke er økonomisk rådgiver. Jeg har alligevel igen og igen oplevet, hvordan økonomisk stress, dårlige forbrugsvaner, rod i økonomien osv. påvirker menneskers glæde, trivsel og livskvalitet negativt.

Økonomisk stress spreder sig typisk som negative ringe i vandet på andre livsområder. Det kan ofte blive afgørende for ikke bare den enkeltes glæde, velvære og trivsel, men også dennes partner, familie og pårørende, lider ofte under omstændighederne.

Uanset om det er utilfredsstillende overvægt, et parforhold i opløsning eller økonomisk stress der ulmer eller gløder hos mennesker, så skyldes det nuværende resultat, deres valg, vaner og handlinger. Ja, de fleste problemer i verden skyldes vores adfærd.

Derfor skal du arbejde på at få mindre økonomisk stress

I den forbindelse, har jeg gennem de sidste 10 år berørt og guidet mennesker til at få bedre styr på deres opsparings- og dårlige forbrugsvaner. Hvoraf sidstnævnte, er den typiske årsag til mennesker økonomiske udfordringer, stress, problemer osv.

Når du får bedre styr på økonomien, vil du opleve mindre stress og nyde mere glæde, velvære og livskvalitet. Som med mange andre udfordrende livsområder, findes der ikke et Quick-fix, der løser alle dine økonomiske udfordringer.

Alt afhængigt af hvilket omfang af økonomisk stress, kræves der en målrettet indsats, en god tålmodighed og varige vaneændringer for at vende en dårlig økonomisk situation til en god.

Jeg udforsker stille og roligt flere emner, da et godt liv i sund balance, skabes gennem en bred vifte af livsområder bl.a. gennem økonomisk balance. Jeg håber, det giver mening, samt at du er frisk på at udforske det gode liv med mig.

 

Tak fordi du følger med mig og LEVBEDRE.DK

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her