SÅDAN KAN FLØDEIS SPÆNDE BEN FOR VARIGT VÆGTTAB

SÅDAN KAN FLØDEIS SPÆNDE BEN FOR VARIGT VÆGTTAB
SÅDAN KAN FLØDEIS SPÆNDE BEN FOR VARIGT VÆGTTAB

FLØDEIS KAN SPÆNDE BEN FOR VARIGT VÆGTTAB

Ligesom alle andre energitætte nydelsesmadvarer, kan flødeis også spænde ben for varigt vægttab, hvis du spiser for mange og for ofte

Hvad vælger du typisk, når du har lyst til is? Går du oftest efter flødeis eller snupper du oftest en sodavandsis, når is-lysten melder sig? Begge dele kan fint fungerer, mens du får styr på vægten og opnår et varigt vægttab, hvis du har styr på mængden.

Der er utrolig stor forskel på kalorierne i fx en Magnum mandel i forhold til en sodavandsis. Elsker du is kan begge valg give dig mulighed for at nyde is, men kalorierne løber hurtigere op, hvis du spiser fx Magnum i forhold til Astronautis.

SE OGSÅ: HVOR GOD ER DU EGENTLIG TIL AT ESTIMERE MÆNGDER?

Nej, du behøver ikke forbyde flødeis

Ingen af valgene er rigtige eller forkerte, men nyder du jævnligt is, vil kalorierne i den store magnum-is nemmere udfordre dit kaloriebudget og din evne til en vægt i balance.

Hvis du elsker flødeis, vil du formentligt ikke trives med eller udholde et totalt forbud af din yndlingsflødeis alligevel, så drop forbudt-tankerne.

Det er sandsynligvis bedre blot at vælge en Magnum(eller valgfri anden flødeis) sjældnere en gang i mellem. Reduceres mængden, reduceres kalorieindtaget, mens du stadig kan nyde din isfavorit.

Udover at reducerer mængderne til sunde mængder, der hjælper dig til at nå og fastholde din krops- og vægtmæssige mål i livet, så er sodavandsis en mulighed. Ved at vælge sodavandsis lidt oftere i stedet for flødeis, bliver dine is-vaner mere kalorielette.

SE OGSÅ: SYNLIGGØR SPISEVANERNE OG OPNÅ HOLDBART VÆGTTAB

 

Nyd is mm. sunde mængder, mens du opnår varigt vægttab

Nej, det hjælper selvsagt ikke at droppe din magnum og spise 6 styk astronautis i stedet for. Det giver præcis samme kalorieindtag, og vil derved påvirke dine krops- og vægtmæssige mål på samme måde.

Det handler mere om at lære at nyde uden at forbyde. Spis fortsat al slags mad, du nyder, elsker og holder af, men gør det fremover i sundere mængder.

Sunde mængder vil ikke bare give dig mulighed for fortsat at nyde mad du elsker, mens du lykkes med at skabe varigt vægttab. Du vil sandsynligvis også opleve mere madro, mindre sundhedsstress og få frigivet mentalt overskud til at nå dine krops- og vægtmæssige mål.

SE OGSÅ: KALORIELOGIKKEN BAG DIN VÆGT OG ETHVERT VÆGTTAB

 

FÅ STYR PÅ DIT VÆGTTABSMINDSET

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her