HVOR GOD ER DU EGENTLIG TIL AT ESTIMERE MÆNGDER?

HVOR GOD ER DU EGENTLIG TIL AT ESTIMERE MÆNGDER AF MAD?
HVOR GOD ER DU EGENTLIG TIL AT ESTIMERE MÆNGDER AF MAD?

BLIV BEDRE TIL AT ESTIMERE

Overestimering af vores kalorieforbrænding og underestimerer af vores kalorieindtag spænder ofte ben for at opnå holdbart vægttab

Estimerer du typisk på slump og forstår ikke, hvorfor de ønskede resultater udebliver? Så har det ofte sine årsag i ukorrekte estimeringer af mad og mængder.

De fleste af os har det nemlig ret dårlige til at estimere. Vi har tendens til at underestimere kalorierne, vi indtager. Og det stopper ikke her. Vi har nemlig også tendens til at overdrive mængden af kalorier, vi forbrænder i vores træning, motion og aktivitet.

SE OGSÅ: SPISER DU (FOR) MANGE SUNDE NØDDER, KAN DU BLIV TYK

 

Vågner vi ikke op, så lykkes vi formentligt ikke med vægttab

Vi kan blive ved med at påstå, at det er alt muligt udenfor os selv der fejler. Den er gal med nogle bestemte fødevarer, det er kulhydraterne og måske skal der endnu en slankekur til for at lykkes.

Nej, det er sjældent, hvis nogensinde her du årsagen skal findes til at lykkes.

Typisk er det vores evne til at estimere, den er gal med. Indtil vi får kalibreret, justeret og trænet evnen til at estimere bedre, kan vi nemt opleve urimelig hård modstand på vejen mod et holdbart vægttab.

SE OGSÅ: ERSTAT FLERE FLØDEIS MED SODAVANDIS OG TAB DIG FEDT

 

Hvordan estimere vi bedre og lykkes med vægttabet?

Ind imellem kan du bestilt træne evnen, ved fx at estimere gram, mængder og kalorier af mad og mængder… og så lige veje, måle og tjekke dine evner efter.

Det er en kunst at blive god til at estimere, og vejen dertil går gennem øvelse.

Ja, det kræver en lille ekstra indsats at blive bedre, men hvis IKKE din slankestrategi pt. virker for dig, så er det måske værd at overveje? Vågn op, og invester i dig selv!

SE OGSÅ: 3 TIPS TIL HOLDBART VÆGTTAB, MENS DU SPISER MÜSLI

KOM SÅ, JEG HEPPER PÅ DIG – DU KAN GODT

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her