TAB DIG, MENS DU SPISER MCDONALD’S, BURGER KING MM.

NYD JUNKFOOD/FASTFOOD OG SMID FEDTTET

Ja, du kan faktisk godt nyde McDonald’s, Burger King, Pizza og andet junkfood (i sunde mængder), mens du opnår vægttab!

Kender du denne tankefælde lidt for godt? “NÅR jeg falder i ‘USUND’ McDonald’s mad, Burger King, Pizza og andet junkfood, SÅ kan jeg lige så godt gå ALL-IN, fordi (indsæt selv din egen røverhistorie)”.

Vi kan sagtens nyde vores junkfood-favoritter fx McDonald’s, MENS vi får eller holder styr på vægten – Jo, du kan lykkes med vægttab/fedttab fordi…

 

FEDTTAB AFGØRES AF KALORIEUNDERSKUD

Når det kommer til at tabe sig, er der en grundlæggende sandhed, der ikke kan ignoreres: For at opnå fedttab skal man være i et kalorieunderskud. Dette betyder, at man skal forbrænde flere kalorier, end man indtager.

Det er naturligvis vigtigt at fokusere på en sund og afbalanceret kost, men du behøver ikke afskrive alle former for junkfood.

Faktisk kan man stadig nyde lejlighedsvis McDonald’s, Burger King, pizza og lignende, så længe det holdes i fornuftige mængder og passer ind i ens samlede kaloriebudget.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at junkfood automatisk fører til vægtøgning og forhindrer fedttab. Ja, junkfood er ofte meget kalorierigt og fattig på næringsstoffer, men det er ikke selve maden, der er skyld i vægtøgning. Det er det samlede antal kalorier, vi indtager.

Hvis man spiser for mange kalorier, uanset om det kommer fra junkfood eller sunde fødevarer, vil man tage på i vægt.

 

SLIP DIN MADSTRESS OG NYD MERE MADRO

Det er vigtigt at forstå, at vægttab er en proces, der er baseret på den grundlæggende energibalance. Hvis man spiser mere energi, end man forbrænder, vil man tage på i vægt, og hvis man spiser mindre energi, end man forbrænder, vil man tabe sig.

Derfor er det muligt at inkludere junkfood i ens kostplan og stadig opnå fedttab, så længe man sørger for at opretholde et kalorieunderskud.

Selvom man kan tabe sig ved at opretholde et kalorieunderskud ved at spise McDonald’s, Burger King, pizza og andet junkfood, betyder det ikke, at man får alle de nødvendige næringsstoffer, hvis det udgør for stor en mængde af ens kalorieindtag.

Junkfood er nemlig generelt lavere i mikronæringsstoffer som vitaminer og mineraler, der er vigtige for kroppens funktion. Derfor er det bedst kun at nyde junkfood lejlighedsvist, og fokusere på at spise en overvejende sund og afbalanceret kost.

Ønsker du at få styr på vægten – én gang for alle, og holde den resten af livet? Så er det gode spørgsmål, hvor sandsynlig planens succes er, hvis du udelukker, forbyder og bandlyser alverdens mad, du finder stor glæde og nydelse i at spise?

 

FÅ STYR PÅ DIN SLANKESTRATEGI

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her