Sådan undgår du overspringshandlinger og lykkes med de gode intentioner

Undgå overspringshandlinger

Vi havner alle i overspringshandlinger af og til, men lader vi vores overspringshandlinger få overtaget, kan de tage styringen i vores liv

😱 Uanset om det er gåturen, løbeturen, cykelturen, træningen, projektet, arbejdet, to-do listen eller noget som helst andet, vi har en god intention om at “få klaret”, så kan de gode intentioner nemt ende i overspringshandlinger.

Undskyldningerne, forklaringer og årsagerne er mange: “Jeg gør det senere”, “Jeg venter lige til sidst på dagen”, “Jeg gør det i morgen” osv.

Sjældent bliver de gode intentioner til noget, når røverhistorierne og deres følgende overspringshandlinger får overtaget fornuften.

Inderst inde ved vi jo godt, hvor få gange vi egentligt er blevet bedre stillet ved at udskyde og overspringshandle – hvis det da nogensinde har gjort, at vi er kommet fra tanke til handling.

Ofte ender der næsten med at gå sport i overspringshandlingerne, og vi bliver bedre og bedre til at finde på røverhistorier, som gør det nemmere og nemmere for os, at få mindre af alt det gjort, vi har en god intention om.

Videoen hjælper dig til at blive opmærksom på dine røverhistorier, undgå overspringshandlinger og føre flere af dine gode intentioner ud i livet.

 

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

👍 Jeg bliver superglad, hvis du giver videoen dit “LIKE” 👍

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer!

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here