Nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt

Nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt
Nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt

Nyd en nem omelet med sprød bacon

Prøv en personlig favoritopskrift på en nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt » den bedste omeletopskrift

Jeg elsker omeletter i alverdens afskygninger, og det er der flere gode grunde til. Lad mig dele nogle af de mest væsentlige grunde med dig…

En omelet kan:

  1. Laves nemt og hurtigt – selv på dage med begrænset tid, lyst og overskud.
  2. Fyldes godt op med grøntsager, hvilket gør det nemmere for os at leve sundere.
  3. Nemt fyldes op med kød- og grøntsagsrester fra tidligere måltider.

Bonus: Omeletter er geniale som foodprepping valg. De kan laves i stor stil og nemt fryses ned i passende portionstørrelser, så du har nemme måltider klar i fryseren.

Jeg gør ofte brug af omeletter som en slags “Es-i-ærmet”. Når tid, lyst og overskud er ikke eksisterende eller diverse kød- og grøntsagsrester fra tidligere måltider har kapret køleskabet, så kombinerer og kreerer jeg en kreativ og smagfuld omelet.

Voila… Så er der kød- og grøntsagsfyldt omelet på rekordtid – hurtigt og nemt!   

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1-2
 
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 100 gram bacon i tern
  • 100 skinke i tern eller strimler
  • 1 håndfuld frisk spinat ( eller 1-2 klumper optøede fra frost)
  • 1 håndfuld optøede haricots verts bønner
  • 1 håndfuld små tomater skåret i halve
  • ½ Peberfrugt skåret i strimler
  • ½ tsk salt
  • 2 knsp sort peber
  • ½ tsk paprika
  • +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
Sådan gør du:
  1. Steg baconen sprød på en stor pande ved høj varme. Når baconen er sprødstegt, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
  2. Slå æggene ud i en skål, og rør rundt med skinke, spinat, bønner, salt, peber og evt. andre krydderier.
  3. Hæld evt. noget af det overskydende baconfedt væk (sparer dig for overflødige kalorier), og hæld æggemassen ud på panden, du stegte baconen sprød på.
  4. Top omeletten af med halve tomater og paprikastrimler og den sprøde bacon.
  5. Dæk panden til med et låg eller et stykke stanniol, og tilbered omeletten i 6-8 minutter ved middel varme.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her