Nyd en nem omelet med sprød bacon
Prøv en personlig favoritopskrift på en nem omelet med sprød bacon, skinke, spinat, tomat og peberfrugt » den bedste omeletopskrift
Jeg elsker omeletter i alverdens afskygninger, og det er der flere gode grunde til. Lad mig dele nogle af de mest væsentlige grunde med dig…
En omelet kan:
- Laves nemt og hurtigt – selv på dage med begrænset tid, lyst og overskud.
- Fyldes godt op med grøntsager, hvilket gør det nemmere for os at leve sundere.
- Nemt fyldes op med kød- og grøntsagsrester fra tidligere måltider.
Bonus: Omeletter er geniale som foodprepping valg. De kan laves i stor stil og nemt fryses ned i passende portionstørrelser, så du har nemme måltider klar i fryseren.
Jeg gør ofte brug af omeletter som en slags “Es-i-ærmet”. Når tid, lyst og overskud er ikke eksisterende eller diverse kød- og grøntsagsrester fra tidligere måltider har kapret køleskabet, så kombinerer og kreerer jeg en kreativ og smagfuld omelet.
Voila… Så er der kød- og grøntsagsfyldt omelet på rekordtid – hurtigt og nemt!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 4 æg
- 100 gram bacon i tern
- 100 skinke i tern eller strimler
- 1 håndfuld frisk spinat ( eller 1-2 klumper optøede fra frost)
- 1 håndfuld optøede haricots verts bønner
- 1 håndfuld små tomater skåret i halve
- ½ Peberfrugt skåret i strimler
- ½ tsk salt
- 2 knsp sort peber
- ½ tsk paprika
- +evt. et strejf chili, hvis du elsker at få varmen indefra
- Steg baconen sprød på en stor pande ved høj varme. Når baconen er sprødstegt, lægges den til side på et stykke køkkenrulle.
- Slå æggene ud i en skål, og rør rundt med skinke, spinat, bønner, salt, peber og evt. andre krydderier.
- Hæld evt. noget af det overskydende baconfedt væk (sparer dig for overflødige kalorier), og hæld æggemassen ud på panden, du stegte baconen sprød på.
- Top omeletten af med halve tomater og paprikastrimler og den sprøde bacon.
- Dæk panden til med et låg eller et stykke stanniol, og tilbered omeletten i 6-8 minutter ved middel varme.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]