Smagfuld kødsovs med parmesanost og blomkålsris ala bolognese

Kødsovs med parmesanost og blomkålsris ala bolognese » Opskrift
Kødsovs med parmesanost og blomkålsris ala bolognese » Opskrift

Kødsovs med blomkålsris ala bolognese

Nyd den lækreste bologneseopskrift på smagfuld kødsovs med parmesanost og blomkålsris ala bolognese

Jeg elsker retter som denne af flere årsager, og lad mig fortælle dig hvorfor…

Livretter som denne, er ideelle at have på madplanen i en travl hverdag, fordi de er nemme at lave og ikke mindst foodpreppe. Det vil sige, dens slags opskrifter er gode at forberede i stor stil, portionsanrette og nedfryse, så du altid har nem minutmad klar i fryseren.

Den sikreste vej til at øge vores generelle sundhedsniveau, er at gøre det nemmere for dig selv at leve sundere. Minimer eller eliminer mindre gode madvalg. Gør også sundere madvalg nemmere og mere tilgængelige.

Optimer dine omgivelser til at give dig succes!

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Kødsovs med parmesanost og blomkålsris ala bolognese » Opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 stort blomkål eller 2 små
  • 600-800 gram hakket oksekød
  • 1 dusk snittet frisk basilikum eller 2 tsk tørret
  • 1 løg snittet fint
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
  • 2 terninger oksebouillon
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
  • Mild paprika
  • evt. 1 knsp tørret chili, samt et par dråber kulør for farve
  • 50 gram revet parmesanost
Sådan gør du:
Sådan laver du blomkålsrisene
  1. Skyl, trim og snit blokålet groft.
  2. Kør den grofthakkede blomkål gennem din foodprocessors mellemste rivejern.
  3. Hæld blomkålsrisene i en passende gryde, og dæk risene med vand. Kog blomkålsrisene i cirka 12 minutter under låg, hvorefter vandet hældes fra og risene er klar til servering.
Sådan laver du kødsovsen (mens blomkålsrisene koger)
  1. Giv en stor pande høj varme, og brun det hakkede oksekød under kyndig omrøring.
  2. Når oksekødet er brunet af tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, hvidløg og oksebouillon til panden.
  3. Lad kødsovsen simre i 10 minutter ved middel varme, hvorefter kødsovsen smages til med salt, peber, paprika, samt evt. chili og et par dråber kulør. Server retten med revet parmesanost.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC | PALEO

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her