Smørstegt torsk bønner i baconwrap og squashpasta med persillepesto

Smørstegt torsk, bønner i baconwrap og squashpasta med persillepesto
Smørstegt torsk, bønner i baconwrap og squashpasta med persillepesto

2 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  30min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Smørstegt torsk der flår i dit mundvand…

Smørstegt torsk smager skønt, det vidste jeg da godt, inden jeg lavede denne opskrift for familien. Jeg havde dog ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at hele familien ville ende med at køre fisk indenbords, som om vi fik penge for at spise 😉 He, He – Skønt

Smørstegt torsk er virkeligt en gudespise – Wauw!

I opskriften her får den smørstegte torsk selskab af bønner i baconwrap og squashpasta med persillepesto, som uden tvivl, er din sikre entrebillet til et himmelsk måltid.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor 😉

5 from 1 reviews
Smørstegt torsk, bønner i baconwrap og squashpasta med persillepesto
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
Smørstegt torsk
  • 400-500 gram torskfilletter uden ben
  • Saften fra en halv citron
  • 25 gram smør
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Haricots verts bønner i baconwrap
  • 250 gram frosne haricots verts bønner
  • 100 gram / 1 pakke bacon
Squash med persillepesto (Køb evt. en god pesto og spar tid)
  • 300 gram squash
  • 1 god håndfuld frisk persille
  • ½ fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • 3 macadamianødder
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser hav- eller stensalt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Tilberedning
Haricots verts bønner i baconwrap
  1. Start med at klippe baconstrimlerne over i halve. Tag så de frosne haricots verts bønner og pak dem i bundter af 4-5 stk.
  2. Vikkel de halverede baconstrimler omkring haricots verts bønnerne, og læg dem på en stor pande.
  3. Når alle haricots verts bønnerne, har fået baconomsvøb, tændes der for panden på middel-høj varme. Vend bønnerne flere gange undervejs i stegningen. De er færdige når bønnernes bacon er sprødt og gyldent.
Squash med persillepesto (Køb evt. en god pesto og spar tid)
  1. Med et juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende, rives pastalignende strimler af squashen.
  2. Vask persillen og bland den med resten af ingredienserne i en din minihakker, blender eller lignende og purér alle ingredienserne. Blend ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er den klar til servering.
  3. Bland persillepestoen(eller købepestoen) med squashpastaen og server.
Smørstegt torsk
  1. Mens du laver squashpasta med persillepesto, klargøres endnu en stor pande. Lad smøret smelte på panden ved høj varme.
  2. Når smøret er smeltet lægges torskefilletterne ned i det varme smør. Giv fisken et godt skud citronsaft, salt og peber på hver side under stegningen. Torsken skal smørsteges i ca. 1 minut på hver side ved middel-høj varme.
  3. Tag de smørstegte torskefilletter af panden med en bred spartel - vær lidt forsigtig, så ikke fisken falder fra hinanden.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here