Smørstegt torsk med baconsvøbte bønner og squashpasta med pesto

Smørstegt torsk med baconsvøbte bønner og squashpasta med pesto
Smørstegt torsk med baconsvøbte bønner og squashpasta med pesto

Byd på smørstegt torsk med baconsvøbte bønner

Prøv opskriften på smørstegt torsk med baconsvøbte bønner og squashpasta med pesto » Torskeopskrift der flår i mundvandet

Lad mig indledningsvis fortælle, at mine børn (ligesom mange andre børn), godt kan være en kende kræsne og skeptiske i forhold til mad. At give efter for børns lyst til fx nuggets, fritter, pizza, burger osv. hver dag, er hverken fornuftigt eller en holdbar løsning.

Vi må som forældre, hjælpe vores børn til at blive madmodige, udvide smagsmæssige præferencer og slippe deres kræsenhed – gravist igennem hele opvæksten.

Jeg vidste godt selv, at smørstegt torsk smager skønt, inden jeg lavede torskeopskriften til familien. Men jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at både min partner og mine (halv-kræsne) børn ville køre torsk indenbords, som om de fik penge for det.

Wauw, så er smørstegt torsk måske verdens bedste fiskeopskrift? 

Det er i hvert fald en torskeopskrift, der bliver lavet igen og igen hjemme hos os.

I opskriften får de smørstegte torskefileter selskab af baconsvøbte haricots verts bønner og squashpasta med persillepesto, hvilket gør det samlede måltid yderst velsammensat.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Smørstegt torsk med baconsvøbte bønner og squashpasta med pesto
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Smørstegt torsk
 • 500 gram torskefileter uden ben
 • Saften fra en halv citron
 • 25 gram smør
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk friskkværnet sort peber
Haricots verts bønner med baconsvøb
 • 250 gram frosne haricots verts bønner
 • 100 gram / 1 pakke bacon
Squash med persillepesto (Køb evt. en god pesto og spar tid)
 • 300 gram squash
 • 2 spsk pesto (færdigkøbt eller hjemmelavet - opskrift nedenfor)
Hjemmelavet persillepesto
 • 1 god håndfuld frisk persille
 • ½ fed hvidløg
 • ½ dl olivenolie
 • 3 macadamianødder
 • 2 tsk parmesanost
 • 1 knivspidser hav- eller stensalt
 • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du haricots verts bønner med baconsvøb
 1. Klip baconstrimlerne over i halve. Pak så 4-5 stk frosne haricots verts bønner ind i de halverede baconstrimler, og læg dem på en stor stegepande (gerne slip-let pande). De baconsvøbte haricots verts kan også tilberedes i ovnen. Find opskriften på ovntilberedte bønner med bacon i tekstafsnittet ovenfor.
 2. Først når alle haricots verts bønnerne er pakket i bundter og svøbt i bacon, tændes der for panden. Steg de baconsvøbte bønner ved middel varme, og vend dem flere gange undervejs.
 3. De baconsvøbte haricots verts bønner er færdige, når bønnernes bacon er sprødt og gyldent.
Sådan laver du den lækreste smørstegte torsk
 1. Lad smørret smelte på en stor stegepande ved høj varme, hvorefter du skruer ned til middel varme.
 2. Når smørret er smeltet, lægges torskefileterne ned i det varme smør. Giv fisken et godt skud citronsaft, salt og peber på hver side undervejs i stegningen. Torskefileterne skal kun smørsteges i cirka 1 minut på hver side for at blive tilberedt perfekt.
 3. Tag de smørstegte torskefileter af panden med en bred spartel. Vær lidt forsigtig, så ikke torskestykkerne falder fra hinanden inden servering.
Sådan laver du squashpasta med persillepesto (Køb evt. færdiglavet pesto og spar tid)
 1. Med et juliennejern, spiralizer, strimmeljern eller lignende, rives pastalignende strimler af squashen.
 2. Bland persillepestoen(eller købepestoen) med squashpastaen og server.
Sådan laver du hjemmelavet persillepesto
 1. Vask persillen og bland den med resten af ingredienserne i en din minihakker, blender eller lignende og purér alle ingredienserne. Blend ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er den klar til servering.
 2. Smag til med salt og peber inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here