SPIS FEDENDE MAD, MENS DU TABER DIG OG OPNÅR VÆGTTAB

Sådan spiser du fedende mad, mens du taber dig…

Opdeler du (også) madvarer i sundt og usundt? Så kan nemt spænde ben for dit vægttab og resulterer i mere Yo-Yo-vægt.

Hvis du opdeler mad, fødevarer og ingredienser i sundt og usundt, så kan det nemt gøre det sværere for dig, at lykkes med at holde styr på vægten. Nu tænker du: “Jamen, pointen er jo netop at hjælpe mig selv med sund/usund opdelingen.”

De fleste (hvis ikke alle) mennesker elsker, nyder og holder af den selv samme mad, som de stempler usunde, forbudte, syndige, forkerte, fedende eller dissideret farlige, og her igennem skabes et minefelt.

Hvis du skal bruge viljestyrke, selvkontrol og selvdisciplin til at undgå “at falde i” alle de madvarer, fødevarer og ingredienser, som du har dømt ude, så holder det typisk kun i en kort periode, hvorefter “du falder i” igen.

Vi drages helt naturligt hen imod det vi nyder, elsker og holder af, men ikke “må” få. Det skaber typisk et større og større afsavn, mens viljestyrken, selvkontrollen og selvdisciplinen tilsvarende slides op, og så falder vi i.

I stedet for at prøve endnu en slankekur med strikse restriktioner, hvor du kategoriserer alt, du nyder, elsker og holder af som enten sundt eller usundt, så overvej at prøve en helt anden tilagang denne gang.

Hvis det var strategien, der virkede for dig, var det jo ikke nødvendigt, at du skulle gå tilbage til samme fuser, og prøve den igen… vel?

Du kan (også sagtens) lære at spise alt mad, du nyder, elsker og holder af, mens du kommer bedre form, får styr på vægten og opnår vægttab.

Du kan (også sagtens) undgå at forbyde of stemple mad, fødevarer og ingredienser som usunde, forbudte, syndige og forkerte.

Kan jeg så spise alt det, jeg spiser nu, mens jeg taber mig? Ja, hvis du arbejder med at indtage sunde mængder, så kan du spise al den mad, du nyder, elsker og holder af, mens du får styr på vægten – én gang for alle.

I mine videoer, artikler og mine individuelle 1:1 forløb med dig, klæder jeg dig på med vejledning, viden og værktøjer til at lykkes, så du kan opnå holdbare resultater og varige forandringer – der holder resten af livet.

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her