Super sprøde mandel-småkager

Sprøde mandel-småkager
Sprøde mandel-småkager

10 – 15 Småkager

Hands-on:  10min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Mums – absolut en favorit til kaffen på udvalgte dage. Det er virkeligt rart, at kunne byde på småkager uden sukker og mel, som smager så fantastisk.

Ligesom med andre kager, desserter og snacks her på siden, så bør du ikke indtage denne ret, hvis du vil optimere dit vægttab. Gem opskriften til du har opnået din idealvægt eller nøjes med en enkelt i ny og næ.

5 from 1 reviews
Super sprøde mandel-småkager
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 15
 
Ingredienser:
  • 3 dl Mandler
  • 125 g Smør
  • 1 dl Sukrin gold
  • 1 dl Pofiber
  • 1 tsk Bagepulver (Vælg glutenfri)
  • 1 tsk Vaniljepulver
Sådan gør du:
  1. Hak mandlerne fint, dog ikke så meget, at de bliver til mandelmel.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål med smøret (sørg for det er blødgjort inden brug)
  3. På en bageplade med bagepapir, formes småkagerne i passende ensartede størrelser.
  4. Tænd ovenen på 160 grader varmluft og bag småkagerne i 10 - 15 minutter til de er gyldne.
  5. Vigtigt: Lad småkagerne afkøle på den bageplade som de er tilberedt på. Dette sikrer at småkagerne holder formen indtil de køler af og bliver super sprøde 🙂

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

4 KOMMENTARER

    • Det er første gang jeg høre om dette, så opskriften virker umiddelbart fint for de fleste, men jeg er nysgerrig på årsagen…

      Hvor i forløbet oplevede du det hele smuldrede? To bud er på årsager er:

      I blandingen af ingredienserne? Så kan det have været lidt for store mængder tørre ingredienser ift. våde
      Efter bagningen? Så kan det være, at de ikke har været afkølet nok.

      Småkagerne er ikke lige så robuste som almindelige mel-småkager, men de har altid hængt sammen her, så jeg håber du har mod på at prøve igen.

      Held og lykke

      //JC

  1. Tak for svar. Kunne slet ikke forme dejen efter alle ingredienser var rørt sammen. Tilsatte et æg og fik konsistens, så jeg kunne sætte klatter på bagepladen. Resultatet blev meget godt, god smag.
    Mener jeg fulgte opskriften nøje, meeeen….. det kan jo smutte. Vil ihvertfald prøve igen !

Please enter your comment!
Please enter your name here