Super sprøde mandel-småkager

Sprøde mandel-småkager
Sprøde mandel-småkager

10 – 15 Småkager

Hands-on:  10min – Total tid:  25min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Mums – absolut en favorit til kaffen på udvalgte dage. Det er virkeligt rart, at kunne byde på småkager uden sukker og mel, som smager så fantastisk.

Ligesom med andre kager, desserter og snacks her på siden, så bør du ikke indtage denne ret, hvis du vil optimere dit vægttab. Gem opskriften til du har opnået din idealvægt eller nøjes med en enkelt i ny og næ.

5 from 1 reviews
Super sprøde mandel-småkager
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 15
 
Ingredienser
  • 3 dl Mandler
  • 125 g Smør
  • 1 dl Sukrin gold
  • 1 dl Pofiber
  • 1 tsk Bagepulver (Vælg glutenfri)
  • 1 tsk Vaniljepulver
Tilberedning
  1. Hak mandlerne fint, dog ikke så meget, at de bliver til mandelmel.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål med smøret (sørg for det er blødgjort inden brug)
  3. På en bageplade med bagepapir, formes småkagerne i passende ensartede størrelser.
  4. Tænd ovenen på 160 grader varmluft og bag småkagerne i 10 - 15 minutter til de er gyldne.
  5. Vigtigt: Lad småkagerne afkøle på den bageplade som de er tilberedt på. Dette sikrer at småkagerne holder formen indtil de køler af og bliver super sprøde 🙂

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here