Sprøde mandelsmåkager med vanilje » Gluten-, mel- og sukkerfrie

Sprøde mandelsmåkager med vanilje » Gluten-, mel- og sukkerfrie
Sprøde mandelsmåkager med vanilje » Gluten-, mel- og sukkerfrie

Sprøde mandelsmåkager med vanilje

Prøv de her sprøde mandelsmåkager med vaniljesmag, nyd en lækker gluten-, mel- og sukkerfri småkageopskrift (LCHF-venlig opskrift)

Jeg prøvede for år tilbage de mest gængse kostretninger af. Jeg ville selv se, mærke, føle og fornemme deres fordele og ulemper på og i egen krop og eget sind. I de måneder, hvor jeg afprøvede LCHF, KETO og LOW-CARB udviklede jeg en del opskrifter bl.a. denne her.

Her får du en af mine absolut favoritopskrifter på småkager til kaffen. Jeg troede faktisk ikke selv, at småkager uden sukker og mel kunne smage så fantastisk.

Udforskningen af de forskellige kostretninger, gjorde mig meget klogere. De har næsten alle nogle fordele, men de har også alle en del ulemper. Hvis du gerne vil blive klogere på mine erfaringer om forskellige kostretninger, så deler jeg løbende ud her på siden.

Skriv også gerne en kommentar, hvis du sidder med et helt specifikt spørgsmål eller emne, du gerne vil høre min respons på.

Tro ikke på alt hvad du høre, læser eller får fortalt

Det er en fejl, at tro du bare kan spise løs, bare fordi du følger en kostretning.

Hvis du er ude efter et vægttab, bør du minimere indtaget af energitætte kager, desserter og snacks af en hvilken som helst art.

Ligesom med andre kager, desserter og snacks (også dem her på siden), så bør du ikke indtage overflødige kalorier, hvis du vil optimere dit vægttab. Gem fx opskriften til du har opnået din idealvægt eller nyd LCHF småkagerne i sunde, små mængder i ny og næ.

Husk på, at bare fordi søde sager er LCHF/KETO/Low-Carb eller mærket “sunde”, er det ikke lig med carte blanche til at spise løs, hvis du ønsker et holdbart vægttab.

At opnå et vægttab er SIMPELT, men langt fra altid LET. Netop det faktum er årsagen til at mange har brug for en hjælpende hånd til at få succes.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Super sprøde mandel-småkager
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 15
 
Ingredienser:
  • 3 dl mandler
  • 125 gram smør (blødgjort)
  • 1 dl sukrin gold
  • 1 dl pofiber
  • 1 tsk bagepulver (Vælg glutenfri, hvis det er vigtigt for dig)
  • 1 tsk vaniljepulver
Sådan gør du:
  1. Hak mandlerne fint, dog ikke så meget, at de bliver til mandelmel.
  2. Bland alle ingredienserne i en skål med smørret (sørg for det er blødgjort inden brug)
  3. På en bageplade med bagepapir, formes småkagerne i passende ensartede størrelser.
  4. Tænd ovnen på 160 grader varmluft. Bag mandelsmåkagerne i 10 - 15 minutter til de er gyldne.
  5. Vigtigt: Lad småkagerne afkøle på den bageplade, som de er tilberedt på. Dette sikrer at småkagerne holder formen indtil de køler af og bliver super sprøde 🙂

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here