Sprøde saltristede mandler – Perfekt til salat og til lommesnacks på farten

Sprøde saltristede mandler - Perfekt til salat og til lommesnacks på farten
Sprøde saltristede mandler - Perfekt til salat og til lommesnacks på farten

100 gram saltristede mandler

Hands-on:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB | VEGETAR

Som lommesnack eller salattopping…

Jeg tænkte det nok… Du er nødt til at prøve de her saltristede mandler, de er vildt sprøde og lækre at have med på farten eller som sprød salat- og anretningstopping.

Jeg laver gerne en dobbelt portion af mandlerne, så jeg altid har lidt ekstra saltristede mandler på lager.

I øvrigt har jeg for det meste en lille pose blandede nødder med på farten. Det rart at have en nem, sund og hurtig mad-backup, hvis sulten melder sig i en situation, hvor jeg skal vælge mellem junkfood eller faste… Så bøjer jeg hellere sulten af med en lidt nødder.

OBS: Nødder indeholder en del energi, derfor vil større mængder nemt kunne påvirke din vægt i den gale retning. Nøgleordet er at nyde herlighederne i små mængder.

Som så meget andet – The poison is in the dose”

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprøde saltristede mandler - Perfekt til salat og til lommesnacks på farten
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 100 gram
 
Ingredienser
  • 100 gram mandler
  • 2,5 spsk hav- eller stensalt
  • 1 dl kogende vand vand
Tilberedning
  1. Tag en passende skål fyld det kogende vand og salt i skålen. Rør rundt indtil saltet er opløst.
  2. Tilsæt mandlerne til skålen, og lad så mandlerne ligge i blød i 15-20 minutter.
  3. Beklæd en bradepande med bagepapir. Efter 15-20 minutter, hældes vandet fra og mandlerne og de fordeles på bagepapiret.
  4. Bag mandlerne i ovnen ved 150 grader i 20 minutter.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here