Luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn

Luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn » Nem og lækker Low-Carb
Luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn » Nem og lækker Low-Carb

8 Luftige blinis

Hands-on tid: 15min – Total tid: 15min
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

Når der skal ekstra forkælelse til…

Her får du en nem og virkelig smagfuld opskrift, som i høj grad kan anbefales, når du ønsker at forkæle dine gæster, din partner og dig selv med lidt ekstra godt.

Opskriften giver dig otte luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn, og de lækre blinis fungerer skønt som forret til 4 personer eller som let frokost til 2 personer. Du kan jo evt. ledsage smagsoplevelsen med et glas boblevand, god hvidvin eller frugttig rosé.

Vejen til hjertet, går ofte gennem maven, og hvis du virkeligt vil imponere din mand, kone, kæreste, parter, sammenlever, ven osv., så får du her mit bud på…

En lækker 3-retters menu

Jeg håber du har lyst til at afprøve opskriften her, samt menuforslaget ovenfor.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Luftige blinis med creme fraiche og stenbidderrogn
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8
 
Ingredienser
Ingredienser til 8 luftige blinis
  • 3 æg
  • 3-4 spsk pofiber
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 3 knsp bagepulver (kan udelades - giver mindre luftige blinis)
  • 1 klat smør til stegning
Topping til blinis
  • 100 gram stenbiderrogn eller ægte kaviar
  • 2-3 spsk cremefraiche eller yoghurt
  • 2 knsp hav- eller stensalt
  • 1 knsp friskværnet sort peber
  • ½ tsk citronsaft
Tilberedning
Sådan laver du luftige blinis
  1. Bland eller blend ingredienserne til dine blinis, og lad dejen trække 1-2 minutter.
  2. Grib en stor pande, og lad en klat smør smelte ved middel til høj varme.
  3. Rør dejen igennem en sidste gang, og fordel blinisdejen i små blinis/pandekager på den varme pande.
  4. Steg dine blinis i cirka 2 minutter, hvorefter de vendes, og steges 2 minutter på den anden side.
  5. Tag dine blinis af panden, og lad dem afkøle i nogle minutter.
Sådan klarer du toppingen til dine blinis
  1. Rør cremefraichen sammen med citronsaft, salt og peber.
  2. Placer en klat cremefraiche på, hver af dine blinis, og top af med stenbidderogn eller kaviar.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here