De bedste hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn

De bedste hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn
De bedste hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn

Den bedste opskrift på hjemmelavede blinis

Prøv en nem og lækker opskrift på de bedste hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn »  Perfekt til forret og forkælelse.

Opskriften på hjemmelavede blinis kan i høj grad kan anbefales, når du ønsker at forkæle dine gæster, din partner og dig selv med lidt ekstra godt.

Blinisopskriften giver dig otte luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn, og de lækre blinis fungerer skønt som forret til 4 personer eller som let frokost til 2 personer. Du kan jo evt. ledsage smagsoplevelsen med et glas boblevand, god hvidvin eller frugttig rosé.

Vejen til hjertet hos mennesker du elsker og holder af, går ofte gennem maven. Imponer din mand, kone, kæreste, parter, sammenlever, ven osv., ved at overraske ham eller hende med god mad, som du har lagt tid, flid og kærlighed i. Prøv fx denne 3-retters…

En lækker 3-retters menu

Jeg håber du har lyst til at afprøve opskriften her, samt menuforslaget ovenfor.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
De bedste hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 8
 
Ingredienser:
Ingredienser til 8 luftige blinis
  • 3 æg
  • 3-4 spsk pofiber
  • 1 tsk salt
  • 3 knsp bagepulver (kan udelades - giver mindre luftige blinis)
  • 1 klat smør til stegning
Topping til blinis
  • 100 gram stenbiderrogn eller ægte kaviar
  • 2-3 spsk cremefraiche eller yoghurt
  • 2 knsp salt
  • 1 knsp friskværnet sort peber
  • ½ tsk citronsaft
Sådan gør du:
Sådan laver du de bedste hjemmelavede blinis
  1. Bland eller blend ingredienserne til dine blinis, og lad dejen trække 1-2 minutter.
  2. Grib en stor pande, og lad en klat smør smelte ved middel til høj varme.
  3. Rør dejen igennem en sidste gang, og fordel blinisdejen i små blinis/pandekager på den varme pande.
  4. Steg dine blinis i cirka 2 minutter, hvorefter de vendes, og steges 2 minutter på den anden side.
  5. Tag dine blinis af panden, og lad dem afkøle i nogle minutter.
Sådan klarer du toppingen til dine blinis
  1. Rør cremefraichen sammen med citronsaft, salt og peber.
  2. Placer en klat cremefraiche på, hver af dine blinis, og top af med stenbiderrogn eller kaviar.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here