Sprødstegt kyllingeoverlår og smagfuld bønne-tomatsalat med løg og feta

Sprødstegt kyllinge-overlår og bønne-tomatsalat med feta
Sprødstegt kyllinge-overlår og bønne-tomatsalat med feta

4 Personer

Hands-on:  10min – Total tid:  60min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Nem hverdagsret…  

Jeg er fortaler for altid at have simple, velsammensatte madløsninger i baghånden til dage, hvor vi måske ikke synes, køkkentjansen er det fedeste i verden.

Uanset om det er velsammensatte livretter fra fryseren eller simple hverdagsopskrifter, så slår de ofte take-away ift. sundhedskontoen, ved at være meget mindre energitætte, og dermed støttende for at holde styr på vægten.

Hvis du har forberedt dig med gode indkøb, kan du på dage med manglende lyst til madlavning blot flå en pose kyllingeoverlår og haricots verts bønner ud af fryseren og så sammensætte et nærende, mættende og velsammensat måltid på rekordtid.

  • Kunne måltidet gøres mere spændende? JA.
  • Er det nemt? Mætter det? … og er det et bedre valg end junk? JA, JA og JA.

 

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprødstegt kyllingeoverlår og smagfuld bønne-tomatsalat med løg og feta
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 1,5-2 kg kyllingeoverlår
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber.
Bønne-tomatsalat med løg og feta
  • 400 gram frosne haricots verts bønner
  • ½ icebergsalat
  • 3 stk store tomater
  • 200 gram puckost / fetaost / ostetern
  • 1 løg
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. Læg kyllingeoverlårene på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr overlårene med hav- eller stensalt og friskkværnet sort peber.
  3. Sæt bradepanden i ovnen, og steg kyllingeoverlårene i 50-60 minutter, til de er sprøde og lækre.
Bønne-tomatsalat med løg og feta
  1. Find en gryde og damp de frosne haricots verts bønner i 1-2 cm vand, i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad haricots verts bønnerne af, mens resten af ingredienserne laves klar.
  2. Skyl og snit salaten i tynde strimler. Skræl løget og skær tynde skiver af løget. Tag skiverne fra hinanden, så løget deles i løgringe.
  3. Skær puckosten i tern. Anvender du ost som allerede er i tern, er de klar til brug.
  4. Nu skal alle ingredienserne på nær ost og olivenolie, vendes sammen i en passende skål. Top af med ostetern og smagfuld ekstra jomfru olivenolie.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here