
Uhm… Sprødstegte kyllingeoverlår med salat og feta
Prøv madopskriften på denne nemme hverdagsret med sprødstegte kyllingeoverlår og smagfuld bønne-tomatsalat med løg og feta
Jeg er fortaler for altid at have simple, sunde og velsammensatte madløsninger i ærmet. Så er du nemlig klar til de dage, hvor du ikke synes, køkkentjansen er det fedeste i verden.
Uanset om det er “foodpreppede” velsammensatte livretter fra fryseren eller simple hverdagsopskrifter, så slår det take-away i forhold til sundhedskontoen. De er typisk meget mindre energitætte, og støtter dig dermed i at få og holde styr på vægten.
Hvis du har forberedt dig med gode indkøb, kan du på dage med manglende lyst til madlavning blot flå en pose kyllingeoverlår og haricots verts bønner ud af fryseren. Derved kan du nemt sammensætte et nærende, mættende og velsammensat måltid på rekordtid.
- Kunne måltidet gøres mere spændende? JA.
- Er det nemt?
- Mætter det? … og er det et sundere madvalg end junk? JA og JA.
Invester i dit fremtidige jeg – den type person, du gerne vil være. Forbered dig godt. Hjælp dig selv bedre gennem livets stress, travlhed og modstand. Tag styringen i dit eget liv – ét skridt ad gangen!
» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1,5-2 kg kyllingeoverlår
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 700 gram frosne haricots verts bønner
- ½ icebergsalat, spidskål eller andet salat
- 3 stk store eller 9 små tomater
- 100 gram puckost / fetaost / ostetern
- 1 løg
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret basilikum
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
- Læg kyllingeoverlårene på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr overlårene med salt, peber, samt evt. andre yndlingskrydderier.
- Sæt bradepanden i ovnen, og steg kyllingeoverlårene i 50-60 minutter, til de er sprøde og lækre.
- Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og bring vandet i kog. Damp/kog dine haricots verts i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad haricots verts bønnerne af, mens resten af ingredienserne laves klar.
- Skyl og snit salaten i tynde strimler. Skræl løget og skær tynde skiver af løget. Tag skiverne fra hinanden, så løget deles i løgringe.
- Skær puckosten i tern. Anvender du ost som allerede er i tern, er de klar til brug.
- Nu skal alle ingredienserne på nær osten vendes sammen i en passende skål. Top bønne-tomatsalaten af med osteternene.
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –