Opskrift på kyllingeoverlår i ovn
Nyd de lækreste kyllingeoverlår i ovn og smagfuld bønne-tomatsalat med feta » Nem opskrift på ovnstegte kyllingelår
Jeg er fortaler for altid at have simple, sunde og velsammensatte madløsninger i ærmet. Så er du nemlig klar til de dage, hvor du ikke synes, køkkentjansen er det fedeste i verden.
Uanset om det er “foodpreppede” velsammensatte livretter fra fryseren eller simple hverdagsopskrifter, så slår det næsten altid take-away i forhold til sundhedskontoen.
Det meste Take-Away er typisk energitæt, hvorfor dine “take-away”-vaner nemt kan være saboterende i forhold til at få og holde bedre styr på vægten.
Hvis du har forberedt dig med gode indkøb, kan du klarer nem, hurtig og sund madlavning på dage, hvor du mangler lyst og overskud. Flå blot en pose kyllingeoverlår og haricots verts bønner ud af fryseren.
Gør det nemmere at leve sundere, så lykkes du
Voila, med det rette sundhedsmindet kan du nemt sammensætte et nærende, mættende og velsammensat måltid på rekordtid.
- Kunne måltidet gøres mere spændende? JA.
- Er det nemt? JA.
- Mætter det? … og er det et sundere madvalg end junk? JA og JA.
Invester i dit fremtidige jeg – den type person, du gerne vil være.
Forbered dig godt. Hjælp dig selv bedre gennem livets stress, travlhed og modstand. Tag styringen i dit eget liv – ét skridt ad gangen!
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor “
- 1,5-2 kg kyllingeoverlår
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 700 gram frosne haricots verts bønner
- ½ icebergsalat, spidskål eller andet salat
- 3 stk store eller 9 små tomater
- 100 gram puckost / fetaost / ostetern
- 1 løg
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk tørret basilikum
- Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
- Læg kyllingeoverlårene på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr overlårene med salt, peber, samt evt. andre yndlingskrydderier.
- Sæt bradepanden i ovnen, og steg kyllingeoverlårene i 50-60 minutter, til de er sprøde og lækre.
- Fyld en gryde med 1-2 cm vand, og bring vandet i kog. Damp/kog dine haricots verts i 2-3 minutter. Hæld vandet fra og lad haricots verts bønnerne af, mens resten af ingredienserne laves klar.
- Skyl og snit salaten i tynde strimler. Skræl løget og skær tynde skiver af løget. Tag skiverne fra hinanden, så løget deles i løgringe.
- Skær puckosten i tern. Anvender du ost som allerede er i tern, er de klar til brug.
- Nu skal alle ingredienserne på nær osten vendes sammen i en passende skål. Top bønne-tomatsalaten af med osteternene.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]
Jeg føler der var lidt for meget løg men ellers var alt andet nu fint nok jeg blandede det hele sammen altså salaten og bønnerne og så kom jeg også salat osten ned i også med oliven olien også og vendte det hele, og kylling ved siden af glemte dog tomaterne men smagte rigtig godt
Hej Tobias, dejligt du lader dig inspirere af mine opskrifter.
Ja, løg kan være lidt af en spændende ingrediens, fordi smagen kan variere, størrelsen kan variere meget og naturligvis er vores smagspræferencer for løg også forskellig, så lidt mindre løg næste gang i dit tilfælde.
God fornøjelse – Tak fordi du følger med 😉
//Johnny