Stor grøntsagsomelet med sprød bacon, frisk purløg og blandet salat

Stor grøntsagsomelet med sprød bacon, frisk purløg og blandet salat
Stor grøntsagsomelet med sprød bacon, frisk purløg og blandet salat

1-2 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB | PALEO

Hurtig og mættende…

Du kender det godt. Dagen er fløjet af sted. Pludselig knurrer maven, børnene skriger på mad, og klokken er kvart i seks. Det er nu der skal findes en sund og hurtig løsning på en omgang aftensmad til hele familien.

Situationen ser du på følgende måde…

  • Du kan ikke nå at tage kød og andre ingredienser op af fryseren.
  • Du har lyst til at bestille junkfood, men tænker det ikke er en fornuftig løsning.
  • Du ved at selv en hurtig indkøbstur heller ikke er en hurtig nok løsning.

Mulighederne skal finde i et veludrustet basislager

Du har naturligvis sørget for altid at have et veludrustet basislager med æg, bacon, diverse friske og frosne grøntsager, samt dåser som fx makrel, tun, torskerogn osv.

Du har tænkt fremad, og på forhånd sørget for at have en buffer til netop de her dage, hvor tiden er fløjet afsted og madplanlægningen er blevet glemt i farten – Ups!

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Stor grøntsagsomelet med sprød bacon, frisk purløg og blandet salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 1-2
 
Ingredienser
Grøntsagsomelet
  • 4 store æg
  • 1 peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 3 stykker bacon
  • 1 god dusk frisk purløg
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Blandet salat
  • Iceberg eller andet salat
  • Snackpeber
  • Agurk
  • Salat topping: Lidt nødder eller kerner
Tilberedning
  1. Steg baconstykkerne sprøde på en stor pande.
  2. Slå æggene ud i en skål, og bland fintsnittet løg og peberfrugt med æggemassen. Krydr omelet-æggeblandingen med salt og peber, inden ingredienserne piskes godt sammen.
  3. Når baconstykkerne er sprøde, tages stykkerne af og æggemassen hældes ud på panden (reducer evt. baconfedtet for færre kalorier). Tildæk panden med et låg eller alternativt et stykke stanniol og lad omeletten stege færdig i 7-8 minutter.
  4. Rens og snit salat, snackpeber og agurk(og evt. flere spændende ingredienser), anret og top af med nødder eller kerner.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here