Smagfuld tunmousse på spiralleret squash/zucchini – Low-Carb

Tunmousse på bund af squashpasta
Tunmousse på bund af squashpasta

4 Person

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Lynhurtig Low-Carb måltid – Klar på under 15 min! 

I dag får du opskriften på en vildt smagfuld tunmousse på spiralleret squash/zucchini med slices af snackpeber. En skønt anretning som er super nem at lave klar på rekordtid.

Vi kender det godt allesammen. Det er ikke alle dage hvor vi lige synes, at der er den bedste tid til at få lavet RIGTIG MAD til os selv og vores familie, ikke sandt?

Enten bukker vi under og graver en forpint færdig-lasagne op af fryseren, bestiller en flad pizza nede fra hjørnet, eller så kender vi os selv godt nok til, at vi har forberedt os til fingerspidserne på netop disse dage – Du er nok den der kender dig selv bedst.

Tip Sørg altid for på forhånd at have forberedt dig med super nemme og hurtige opskrifter på sunde livretter. Du kan også med fordel sørge for at have super sunde fortilberedte måltider i fryseren. Vær forberedt, kendt dig selv ellers kan du ende i usunde madvaner.

Tunmoussen holder sig fint i køleskabet i op til 5 dage, så lav gerne en god portion klar til madpakker og lynhurtige måltider i ugens løb.

God fornøjelse – Ha’ det fantastisk 🙂

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Tunmousse med smør på bund af squashpasta
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 2 dåser Tun i vand
  • 50-75 gram flødeost pikant (mindre kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 dl hytteost (for Paleo kan hytteost og flødeost udskiftes med smør)
  • ½ Peberfrugt
  • 1 stor Squash / Zucchini
  • ½ Citron
  • Salt og Peber
Tilberedning
  1. Dræn de to dåser tun for vand og bland det med smør, hytteost, citron, salt og peber i en skål. Arbejd ingredienserne godt sammen med en gaffel. Alternativt kan du køre ingredienserne gennem en minihakker, foodprocessor eller lignende. Hvad er du mest til - Spare på opvasken eller speede processen op?
  2. Smag til undervejs, hvorvidt der skal mere citron, salt og peber til. Du kan med fordel sætte tunmoussen på køl, så den sætter sig og bliver fast i konsistensen.
  3. Tag et spiralizer rivejern og riv din squash / zucchini i spagetti strimler. Placer din squashpasta i bunden af en tallerken og giv dem et skvæt citronsagt og lidt salt.
  4. Placer din tunmousse ovenpå og pynt med lidt peberfrugt.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Please enter your comment!
Please enter your name here