Smagfuld tunmousse på spiralleret squash/zucchini med peberfrugt

Smagfuld tunmousse på spiralleret squash/zucchini med peberfrugt
Smagfuld tunmousse på spiralleret squash/zucchini med peberfrugt

Tunmousse med squash/zucchini og peberfrugt

Prøv en nem og lækker tunmousse på spiralleret squash/zucchini med peberfrugt, næste gang du ønsker et sundt måltid på rekordtid

I dag får du opskriften på en vildt smagfuld tunmousse med spiralleret squash/zucchini og slices af snackpeber. En skønt anretning, du kan lave klar på rekordtid.

Vi kender det sikkert godt alle sammen. Det er ikke på alle dage det er lige sjovt at lave mad, men der skal diskes op med noget ellers knurre maven og familien. På dage som disse er det rart med madopskrifter der er nemme, hurtige og sunde at lave.

Falder du i energitætte færdigretter igen og igen?

Enten graver vi en frostskadet færdig-lasagne op af fryseren (igen), bestiller endnu en pizza nede fra hjørnet, eller også har forberedt os på situationen, vi ved kommer!

Sørg for på forhånd at have nogle nemme, hurtige og fornuftige livretter i ærmet. En anden mulighed er at forbedrede (foodpreppe) portionsanrettede, velsammensatte retter som du kan have klar i fryseren. Vær forberedt, kendt dig selv og tag styringen over madvanerne.

Tunmoussen holder sig fint i køleskabet i op til 5 dage, så lav gerne en god portion klar til madpakker og lynhurtige måltider i ugens løb.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Tunmousse med smør på bund af squashpasta
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 2 dåser Tun i vand
  • 50-75 gram flødeost pikant (mindre kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 dl hytteost (for Paleo kan hytteost og flødeost udskiftes med smør. OBS. tilføjer flere kalorier)
  • ½ Peberfrugt
  • 1 stor Squash / Zucchini
  • ½ Citron
  • Salt og Peber
Sådan gør du:
  1. Dræn de to dåser tun for vand og bland det med flødeost, hytteost, citron, salt og peber i en skål. Arbejd ingredienserne godt sammen med en gaffel. Alternativt kan du køre ingredienserne gennem en minihakker, foodprocessor eller lignende.
  2. Smag tunmoussen til undervejs med citron, salt og peber. Tunmoussen kan med fordel sættes på køl inden servering, så moussen for lov at sætte sig og blive fastere i konsistensen.
  3. Tag en spiralizer eller juliennejern og riv din squash / zucchini til strimler af grøntsagsspaghetti. Placer din squashpasta i bunden af en tallerken og giv dem et skvæt citronsagt og lidt salt.
  4. Placer din tunmousse ovenpå og pynt med lidt peberfrugt.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here