4 PLANKEØVELSER TIL EN STÆRKERE KERNE (MAVE/CORE)

4 PLANKEØVELSER TIL EN STÆRK KERNE

Vi kan alle have fordel af disse plankeøvelser til en stærkere kerne og mavemuskulatur både i styrketræning, øvrig motion og generelt i livet.

I denne video, deler jeg typiske dos and donts for de 4 effektive plankeøvelser, der vil hjælpe dig til at få en stærkere kerne og mavemuskulatur. Med tiden vil du opleve din robusthed vokse, og som tak hjælpe dig bedre igennem dit liv og din hverdag.

Af gode grunde opbygges kropsændringer og en øget robusthed ikke på et øjeblik – eller over kort tid, men over lang tid gennem en konsekvent indsats.

Start allerede i dag, og opbyg en stærkere kerne og mavemuskulatur (din core) én dag, én øvelse og ét sekund ad gangen i videoens 4 plankeøvelser.

Når du først har teknikken på plads, er planketræning et spørgsmål om at holde ud – ét sekund ad gangen. Bliv i de forskellige plankepositioner så længe som muligt – og forøg din tid i takt med din robusthed, styrke og viljestyrke øges.

 

TRÆNINGSFORSLAG TIL DE 4 PLANKEØVELSER

NIVEAU 1: Vælg enten albueplanken eller den høje planke. Begynd med én enkelt plankeøvelse 3 faste dage om ugen. Hold ud så længe som muligt, og vi starter alle et sted, så få sekunder – eller måske 10 sek. er både fint, super og helt okay i starten.

NIVEAU 2: Når du føler, at planketræningens konsistens er en fast del af dit liv 3 dage om ugen, så inkorporer sideplankerne efterfølgende. Hold dig til albueplanken eller høj planke, samt sideplankerne – 3 dage om ugen.

NIVEAU 3: Følg alle plankeøvelserne i videoen 3 faste træningsdage om ugen. Herfra handler det om at holde træningsvanen ved lige og forøge sekunderne i plankeøvelserne.

Tillykke! Du har ikke kun fået en meget stærkere kerne og mavemuskulatur, men også en opbygget en solid træningsvane, som du kan udvide med flere øvelser, som tilgodeser andre muskelgrupper, hvis du ønsker det.

 

Sådan får du mere GRATIS inspiration, mens du gir’ lidt tilbage…

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab -Tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Dine likes, og at du abonnerer GRATIS, hjælper mine videoer ud til flere – TAK

 

Mit mål, min vision og mission med hjemmetræningsøvelserne

Jeg deler selvforklarende, præcise og effektive øvelser til at tabe sig og få muskler derhjemme med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

 

HVORFOR INVESTERE TIDEN OG INDSATS I DIG SELV?

Mine øvelser, træningspas og guider hjælper dig med at øge styrken af ​​vigtige muskelgrupper, der er nødvendige i hverdagen, holde dine muskler og led smidige og fleksible og forbedre deres effektivitet. Derudover vil du styrke kapaciteten i dit hjerte, lunger mm og du vil mindske risikoen for almindelige skader. Fordelene er uendelige.

 

FÅ STYR PÅ DIN TRÆNING OG MOTION

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her