FÅ EN STÆRK KERNE » PRØV KLATREPLANKE CHALLENGE

FÅ EN STÆRK KERNE MED KLATREPLANKE

Synes du almindelig plankeøvelse er blevet kedelig? Trænger du til noget nyt og udfordrende? Så prøv denne klatreplanke challenge!

Jo, du kan sagtens få en meget stærkere kerne (core) gennem hjemmetræning i dit eget hjem – uden noget udstyr overhovedet.

Start (eller gør comeback) i dag fx med klatreplankeudfordringen her.

Du kan få stor gavn af en stærkere kerne (core) i din dagligdag, samt reducere risikoen for skader i øvelser, bevægelser og aktiviteter, hvor din kerne aktiveres.

Jeg håber, at klatreplanken vil inspirere og motivere dig til fornyet træningslyst og fastholde dig i gode træningsvaner. Gode trænings- og motionsvaner er en af de vigtigste kardinalvaner et sundt, robust og godt liv med glæde, velvære og livskvalitet.

Lidt motion, aktivitet og bevægelse er bedre end ingen – husk det!

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 

Skab et selvmotiverende trænings-mindset

Du kan træne og motionere for at nå et mål fx et vægttab eller vinde en konkurrence, men slutmål er sjældent nok, hvis du efterfølgende ønsker at fastholde gode kropsresultater.

For at fastholde de flotte resultater, som dine slutmål sandsynligvis har givet dig, er du nødt til at finde noget meningsfyldt og motiverende at fortsætte på. Du kan træne for at forblive sund, stærk og robust.

Mange oplever opnåelsen af et slutmål som en kortvarig succesrus, der afsluttes med et frit fald, fordi al meningen deres træning, motion og aktivitet pludselig er forsvundet.

SE OGSÅ: KENDER DU DIT HVORFOR BAG DINE ANSTRENGELSER?

Find meningsfyldte og motiverende vane-, adfærds- og handlingsmål at fokusere på. Så behøver du ikke konstant at jagte det næste og det næste og det næste slutmål for at føle dig som en succesfuld vinder. Hvad er din succes i dag? 

En ændring i dine forventninger til træningsniveauet fx efter en konkurrence kan være nødvendigt. Accepter et nyt niveau og hold fast i træningsvanerne.

 

Start i dag med små justeringer, ændringer og forbedringer

Hvis du vil af med dine kærlighedshåndtag, se slankere ud og have mere synlige muskler på din krop, så start i dag med første lille skridt.

Alt for mange starter alt for hårdt, anstrengende og intenst ud, hvilket typisk leder til endnu en fiasko indenfor overskuelig fremtid. Glem alt om at starte voldsomt ud, for du spænder med stor sandsynlighed bare ben for dig selv og dine mål i livet.

Ønsker du at tabe dig og mere synlige muskler, så behøver du en lavere kropsfedtprocent. Du kan træne helt vildt, men reduceres dit kropsfedt ikke, vil fedtet på din krop forhindre dig i at se de resultater, du skaber.

SE OGSÅ: SMÅ DAGLIGE VALG DER GØR DIG FEDERE ELLER SLANKERE

Du har grundlæggende 3 metoder til en lavere fedtprocent:

1. Spis færre kalorier, end du forbrænder (kostcentreret tilgang)
2. Forbrænd flere kalorier, end du spiser (træningscentreret tilgang)
3. Kombiner metoderne ovenfor (typisk den bedste måde til holdbare resultater)

Hvis du får brug for hjælp, så hjælper jeg gerne…

 

FÅ STYR PÅ HJEMMETRÆNINGEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her