HOTELVÆRELSE TRÆNINGSØVELSER, DER PASSER TIL ALLE

HOTELVÆRELSE TRÆNINGSØVELSER

Er du ofte på farten og bor på hotel, men drømmer om at komme i form, vægttab mm.? Så viser jeg dig, hvordan du kommer i gang!

For nogen tid siden var jeg på farten med min dejlige kone. Koncerten var i Royal Arena, og vi boede på det nærliggende hotel Crown Plaza. I den forbindelse, mindede jeg mig selv om, hvor mange gange jeg var blevet opfordret til at lave en “Hotel Room Workout”.

Jeg forberedte mig derfor inden turen, så jeg kunne lave videoen 3 effektive øvelser på 3 niveauer i hotelværelset. Se med og find det niveau der passer til dig!

Psssst! Nej, du behøver ikke booke et hotelværelse for at udføre træningsøvelserne. De er også geniale som hjemmetræning – også for dig som er nybegynder.

SE OGSÅ: MIN HOTEL ROOM WORKOUT FRA LEFKAS I VLOGGEN HER

 

Hvilke træningsøvelser kan laves på er hotelværelse?

Rejser kan være en oplevelse for krop og sind, men de kan også føre til en pause i din fitnessrutine. sådan behøver det ikke være. Med en lille planlægning og kreativitet kan du let bibeholde formen, selv når du er på farten.

Her er nogle idéer til et hotelværelses workout.

Kropsvægtsøvelser er nemme at udføre i et lille hotelværelse, da de kun kræver din egen kropsvægt fx squats, push-ups, dips, lunges og mange andre øvelser. Klik her og få alle mine kropsvægtsøvelser GRATIS via linket her!

Yoga er en god måde at få kroppen i gang på og strække musklerne, især efter en lang dag i bilen eller på flyet. Der er mange yogaøvelser, der kan udføres i et hotelværelse. Brug en dyne, tæppe eller et håndklæde til dine knæ. Du klarer dig fint uden yogamåtte.

Du kan også udføre højintensitets intervaltræning (HIIT) eller andre cardioøvelser i dit hotelværelse. Du kan fx træne jumping jacks, hoppe i sjippereb, løbe på stedet, danse for fuld skrue til din yndlingsmusik osv.

SE OGSÅ: Bakkesprint » Sådan kommer du i gang at sprintløbe på bakker

 

DU KAN OGSÅ INVESTERER I LIDT UDSTYR

Hvis du har plads, kan du medbringe en par håndvægte eller en TRX-strop, kan du udføre mere målrettet styrketræningsøvelser på farten. Du kan også bruge vandflasker eller en tøjkuffert som vægt, hvilket jeg viser dig i videoen.

Hvis dit hotel har en pool, kan du svømme en række baner, lave nogle vandaerobic eller vandgymnastik. Lidt er bedre end ingenting – husk det!

I sidste ende handler hotelværelses træning og træning på farten i det hele taget, om at finde kreative måder at få kroppen i bevægelse på, selv når du er på rejse. Så næste gang du tjekker ind på et hotel, så hold formen i sund balance.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

 

FÅ STYR PÅ DIN SUNDHED PÅ FARTEN

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her