5 BICEPSØVELSER MED RYGSÆK (uden træningsudstyr)

5 EFFEKTIVE BICEPSØVELSER MED RYGSÆK

Jo, du kan få større bicepsmuskler derhjemme uden trænings- og fitnessudstyr overhovedet. Start med de 5 bicepsøvelser med rygsæk

I denne video, deler jeg 5 af de bedste og mest effektive bicepsøvelser (bicep curls) til at få større bicepsmuskler. Alle bicepsøvelser kan laves hjemme – ja, hvor som helst.

Det er nemt, at lade sig overbevise om, at du har brug for et dyrt fitnessmedlemsskab til et træningscenter, en masse dyrt træningsudstyr eller en masse tunge håndvægte for at blive stærkere, større og få synlige muskler på din krop, men…

Jeg vil i mine GRATIS hjemmetræningsvideoer lære dig, hvorfor den slags overbevisninger typisk er begrænsende, BULLSHIT og overspringshandlinger!

Følg min YouTube-kanal, og lær hvordan du bruger din kropsvægt, dine omgivelser og almindelige genstande i hjemmet som en del af dit personlige træningscenter.

Find mange flere GRATIS inspirerende træningsøvelser og træningsprogrammer på min kanal, og begynd at opbygge en stærkere krop gennem solide træningsvaner – i dag!

FÅ FLERE GRATIS HJEMMETRÆNINGSØVELSER HER

 

5 BICEP CURL TRÆNINGSØVELSER MED RYGSÆK:

Fyld din rygsæk med bøger, blade, vanddunke eller andet tungt, så du kan køre 8-15 gentagelser i de forskellige bicepsøvelser. Prøv dig frem ift. taskens vægt.

NIVEAU 1: Vælg 1 af ​​rygsæk bicep curl øvelserne, som du tager 8-15 gentagelser af. Planlæg træningstidspunktet i din kalender på 3 realistiske tidspunkter hver uge fx man, ons og fre kl. 7:00.

NIVEAU 2: Vælg 3 af ​​rygsæk bicep curl øvelserne, som du tager 8-15 gentagelser af. Planlæg træningstidspunktet i din kalender på 3 realistiske tidspunkter hver uge fx man, ons og fre kl. 7:00.

NIVEAU 3: Hold fast ved dine 3 favoritøvelser eller træn alle 5 bicepsøvelser, og hold fokus på korrekt teknik og belastningsforøgelse af rygsækkens vægt. Hold fast ved dine 3 ugentlige træningstidspunkter eller fastsæt en 4. træningsdag i løbet af ugen.

Vær realistisk med hensyn til træningstidspunkter og træningsmængden, så du ikke brænder, fordi mængden, tidspunktet og træningsvanen er overvældende.

Fortsæt herefter med flere gentagelser fra 8 op mod 15, hvorefter du øger vægten på din rygsæk. Tilføj også gerne et ekstra træningssæt eller træningsøvelser, når du føler, at dine træningsvaner er stærke og konsekvente nok til det.

 

Sådan holder du ved dine gode trænings- og motionsvaner

Planlægningshacket i afsnittet ovenfor, vil hjælpe dig med at fastholde dine nye gode træningsvaner. Det kaldes i fagsprog for en implementeringsintention.

Hvad præcist vil du gøre, hvornår vil du gøre det og hvor? Fuldkommen klarhed er meget vigtigere, end du tror, når du kører på autopilot i hverdagen travlhed.

Jeg har arbejdet med vane- og adfærdspsykologi de sidste 15 år, og har gennem de sidste 10 år hjulpet flere tusinde mennesker til at lykkes med det, de ikke selv kunne lykkes med.

At skabe holdbare vane- og adfærdsændringer er ikke det nemmeste i verden. Det er nok derfor de fleste mennesker og organisationer fejler, når de kaster sig ud i forandringer. Heldigvis findes der nogle ret gode spilleregler, der øger sandsynligheden for succesfuld forandring markant. Det er præcis, hvad jeg har nørdet i, i de sidste 15 år.

Jeg deler løbende ud af mine guldkorn herom, og håber mine tips, tricks og lifehacks hjælper dig godt videre til at lykkes – én gang for alle!

I et 1:1 onlineforløb hos mig, hjælper jeg dig helt konkret og specifikt. Du kan forvente, at dine svære, uoverskuelige eller “umulige” forandringsønsker, bliver meget nemmere.

 

Sådan får du mere GRATIS inspiration, mens du gir’ lidt tilbage…

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab -Tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Dine likes, og at du abonnerer GRATIS, hjælper mine videoer ud til flere – TAK

 

Mit mål, min vision og mission med hjemmetræningsøvelserne

Jeg deler selvforklarende, præcise og effektive øvelser til at tabe sig og få muskler derhjemme med lidt eller intet udstyr.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at leve slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre liv.

Tilmeld dig venligst! Støt min kanal og få nye inspirerende øvelser, træningspas og guides hver uge.

Du kan få den slanke, stærke, definerede og sunde krop, du drømmer om, og du vil lære hvordan.

» Bliv medlem af mit fællesskab » Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her