DE 5 BEDSTE TIPS MOD TØMMERMÆND » RÅD DER VIRKER!

DE 5 BEDSTE TIPS MOD TØMMERMÆND

Av, måske du har ondt i hovedet dagen derpå? Derfor får du her de 5 bedste tips mod tømmermænd, så du kan komme på benene igen

Ja, videoen er efterhånden nogle år gammel, men tømmermændstipsene er stadigvæk guld værd, hvis du er ramt dagen derpå.

Det er aldrig rart at “få regningen” efter en festlig aften i byen, men den skal betales af de fleste festaber. Derfor håber jeg, videoens tømmermændstips vil hjælpe dig, til at få det bedste ud af situationen, hvor tømmermændene banker på øverste etage.

En ting er hvordan du indtil i dag har haft tendens til at bruge dine tømmermændsdage, men du kan beslutte dig for at bryde mønsteret – i dag!

Ja, vanens magt er stærk, men ikke umulig at danse med. 

Du får lige et ekstra tips, der har hjulpet mange af mine skønne klienter igennem de sidste 10 år – og nej, tippet er ikke er i videoen, så det er et eksklusivt tip til dig der læser med.

Ja, i mine forløb “må” du gerne drikke en øl og et glas vin. Nej, det er ikke forbudt – det er en del af det gode liv for de fleste mennesker. Et forløb uden plads til “dit liv”, vil kun give dig succes, mens du følger forløbets, for dig, kunstige livsstil.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

 

V.I.P. TØMMERMÆNDSTIPS TIL DIG DER LÆSER MED

Tænk fremad. Lav en tømmermandsplan til dagen derpå. Du har sikkert prøvet det (mange) gange før, og du kender bedst dig selv.

Gider du ikke lave mad, så hav noget nemt, sund og velsammensat tilgængeligt. Ved at investerer i dit fremtidige jeg, vil du gøre det nemmere at lykkes.

Når overskud, energi og din lyst ikke er tilstede (fx dagen derpå), så er det kun synlige, attraktive og lette valg, vi har tendens til at vælge. Jo, det gælder også dig min ven.

Hvad vil dit fremtidige jeg være lykkeslig for, at du gjorde klart, forberedte og sørgede for, inden du smutter i byen og hiver tømmermænd med hjem?

 

FÅ STYR PÅ DINE TØMMERMÆND

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her