5 HACKS » FASTHOLD DIN MOTIVATION OG FÅ RESULTATER

FASTHOLD DIN MOTIVATION OG FÅ RESULTATER

Hvis du ofte mangler motivation til at komme fra tanke til handling, så er videoen her lavet præcis til dig. Bliv klogere på hvordan du lykkes!

Hov, hvor blev motivation af? Bedst som vi synes det går allerbedst med projektet, opgaven eller forandringen, så lider motivationen i sådan en grad, at hele projektet, planen eller aktiviteten er blevet fuldkomment uoverskuelig.

Her smider de fleste mennesker håndklædet i ringen, og ender med endnu en fiasko i bagagen, hvilket er brandærgerligt.

Jeg giver dig 5 konkrete hacks til at fastholde din motivation, undgå overspringhandlinger, overkomme forhindringer og beholde troen på dig selv, så du kan komme fra tanke til handling, nå dine mål og skabe de resultater, du ønsker dig i livet!

SE OGSÅ: KEND DIT “HVORFOR”, OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

Samler du på fiaskoer eller vil du gerne undgå flere af dem?

Nej, jeg tvivler på, at nogen i verden ønsker at samle på fiaskoer. Ikke desto mindre er vejen til flere succeser i livet ofte brolagte med tidligere fiaskoer. Når det er sagt, er der jo ingen grund til at sigte mod flere fiaskoer, hvis vi kan skabe flere succeser i stedet for.

Vi mennesker er vanedyr, og det betyder også, at vi har tendens til at falde i de samme adfærdsmønstre og “fælder” igen og igen.

Brug lige et øjeblik, og tænk tilbage på dine seneste fejlede projekter, forandringer, planer, programmer eller hvad det end måtte være, du fejlede i at skabe resultater ud fra sidst. Det er nemlig meget sandsynligt, at nogle af de samme benspændere igen og igen er årsagen til fiaskoer – blot i andre sammenhænge og kontekster.

Vågn op! Hvis det, du gør ikke virker, så gør noget andet i stedet for.

SE OGSÅ: BLIV KLOGERE AF MERE END 300 MOTIVERENDE PEPTALKS

Jeg håber, videoen og artiklen her, vil hjælpe dig til at få en øget bevidsthed omkring, hvilke vane- og adfærdsfælder der igen og igen har tendens til at spænde ben for dig.

Jeg håber også, at du finder en stor hjælp i de 5 hacks til at fastholde din motivation, så det i hvert fald ikke er motivationen, der bliver årsagen til flere fiaskoer.

Klik her » Abonner GRATIS på min YouTube, og få flere motiverende peptalks

 

[mailmunch-form id="617934"]

 

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her