6 HÅNDLEDSØVELSER TIL AT FÅ STÆRKE & SMERTEFRI HÅNDLED

6 EFFEKTIVE HÅNDLEDSØVELSER

Få stærke og smertefri håndled gennem de målrettede 6 effektive håndledsøvelser – Træningsøvelserne kræver ingen træningsudstyr

De 6 effektive håndledsøvelser er til dig, der opleve gener, smerter og ubehag, når du bruger din håndled. Det kan være, når du laver styrketræning, fitness, kropsvægtsøvelser, håndstandsøvelser eller generelt øvelser, der stresser håndleddene.

 

Kan du få gavn af håndledsøvelserne, uden at have smerter?

Ja, de effektive håndledsøvelser, vil hjælpe dig med at reducere og fjerne håndledssmerter, men de vil også øge styrken i dine håndled, og give dig større håndledsfleksibilitet.

Træningsøvelser og strækøvelser for håndleddene kan udføres som en hjemmetræning, på farten eller i fitnesscentret – du kan træne håndledsøvelserne alle steder, hvor du blot har lidt gulvplads.

 

Sådan slap jeg af med mine svage og smertefulde håndled

Jeg plejede at have svage håndled og nærmest kroniske håndledssmerter – specielt efter styrketræning, hvor jeg trænede presseøvelser fx bænkpres.

Gennem håndledsøvelser, jeg deler her, er jeg blevet fri af mine håndledssmerter. Jeg har også fået øget min håndledsstyrke og håndledsfleksibilitet gennem målrettet træning med håndledsøvelserne her.

Det er enormt befriende at opleve robuste, fleksible og smertefrie håndled. Noget jeg ikke bare nyder godt af i forbindelse med styrketræning og kropsvægtsøvelser, men i mit liv generelt.

 

Sådan virker håndledsøvelserne med garanti ikke

Ligesom med alt andet, tager det tid, at optræne og styrke håndleddene. Derfor er konsistens (vedholdenhed) afgørende for de resultater, du kan opnå. Jeg vil anbefale dig ikke at starte for voldsomt, intenst og ekstremt ud. Start i det små, og byg gradvist på.

Det er bedre du træner håndledsøvelserne en enkelt gang om ugen fremadrettet, end hver dag i en enkelt uge, hvorefter du stopper. Det giver mening, ikke sandt?

Start med at planlægge en enkelt dag. Find ud af HVOR OG Hvornår håndledsøvelserne kan passe ind i dit dagsprogram, at udføre. Når denne ene ugentlige håndledstræning sidder fast, så planlæg endnu en dag i ugens løb – gerne med en hviledag imellem.

Kobl gerne din vanemæssige træning af dine håndled sammen med en anden vane, du i forvejen har i dit liv.

  • Det kan fx være, når jeg står op (fx på alle mandage), så udfører jeg håndledsøvelserne, som det første i løbet af min dag.
  • Det kan fx være, når jeg har spist min morgenmad (fx på alle onsdage), så udfører jeg håndledsøvelserne lige efter.
  • Det kan fx være, inden jeg går i seng (fx på alle fredage), så udfører jeg håndledsøvelserne som det sidste i løbet af min dag.

ALTID HER FOR AT HJÆLPE…

Lad os blive slankere, stærkere, sundere og mere selvsikre – sammen!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenfor

 

FÅ STYR PÅ DIN HJEMMETRÆNING

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her