7 TIPS TIL EN BEDRE MORGENRUTINE OG START PÅ DAGEN

GIV DIN MORGENRUTINE ET SERVICETJEK

En god, sund og støttende morgenrutine er vigtig, fordi den typisk kan være ret afgørende for, hvordan resten af dagen forløber

Når du har en god, sund og støttende rutine, som du følger (stort set) hver morgen, kan det give dig en følelse af struktur, kontrol og overskud, og det kan hjælpe dig med at føle dig mere produktiv, effektiv og fokuseret.

Derudover kan en god morgenrutine hjælpe med at sætte dit sind og krop i den rigtige tilstand for at tackle dagen.

En god morgenrutine giver dig tid til at vågne op og have tid til at lykkes med dig selv og resten af familien, samt håndtere evt. udfordringer, der kommer din vej.

En god morgenrutine hjælper dig til at komme ud af døren med ro, overskud og fokus til at komme sikkert på arbejde og gribe dagen, samt få det bedste ud af den.

SE HER: SIMPELT 10 MINUTTERS TIP TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN

En god, sund og støttende morgenrutine kan give dig tid til at forberede dig på dagen ved at planlægge din dag eller tage sig af praktiske opgaver som at lave madpakker eller vælge tøj. Dog vil jeg anbefale dig at klargøre så mange opgaver som muligt dagen før.

Begge dele kan reducere stress og give dig mere tid og energi til at tackle de opgaver, der ellers fylder din morgen og dag.

SE OGSÅ: FÅR DU (OFTE) EN DÅRLIG START PÅ DAGEN, SÅ GØR DET HER

 

SKAB EN BEDRE START PÅ DAGEN – OFTERE

Der er i sandhed mange måder at gøre alting på, og ingen enkelt vej, er den bedste vej for alle mennesker. Derfor er det vigtigt, at du er nysgerrig på din egen livssituation, dine behov og typiske benspændere for en fantastisk start på dagen.

Oplevelsen af at få en god start på dagen betyder ofte meget for vores humør, energi og overskud til resten af dagen. Ofte vil vores start på dagen også påvirke andre mennesker omkring os enten i positiv eller negativ retning.

I videoen, giver jeg dig 7 tips, som jeg håber vil inspirere dig til at gøre en indsats for at gøre dine morgener bedre – uanset hvordan de ser ud den dag i dag.

Mit håb er, at du gennem en forbedret morgenrutine, vil få en fantastisk start på dagen langt de fleste dage i løbet af året. Og hvem ved, måske den bedre morgenrutine kan smitte positivt af på din partner, familie og kollegaer.

SE OGSÅ: 35 gode råd og skarpe tips til at optimere din søvnkvalitet og nattesøvn

 

FÅ STYR PÅ DIN MORGENRUTINE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her