SIMPELT 10 MINUTTERS TIP TIL EN BEDRE START PÅ DAGEN

SKAB EN BEDRE START PÅ DAGEN

Er du træt af stressede morgener? Så får du her et simpelt tip, der kan give dig og resten af familien en meget bedre start på dagen

Tippet er lige så logisk, som det er nemt, men alligevel fejler langt de fleste morgen-stressede mennesker i at implementere “løsningen” i deres hverdag.

Vores vaner er geniale som tjenere, men de er i høj grad knap så geniale, når de “får” magten over vores “plejer-at-gøre”-model, og ikke bedrager positivt til vores liv.

Hvis noget ikke fungere i dit liv, så er det op til dig, at skabe forandring!

Hjemme hos os havde vi (voksne) sat en for stram tidsplan med for høje forventninger til vores morgener, hvilket resulterede i at vi (børn og voksne) ofte vrissede af hinanden, samt fik startet vores dage på knap så gode måder.

Det ville vi ændre på, og nu har vi fået mindre stressede og mere rolige morgener sammen – de fleste af årets dage!

HVIS DET, DU GØR, IKKE VIRKER, SÅ GØR NOGET ANDET! 

SE OGSÅ: FÅR DU (OFTE) EN DÅRLIG START PÅ DAGEN, SÅ GØR DET HER

 

BARE 10 MINUTTER KAN FORANDRE ALT

Mange af os kender til følelsen af at have en travl, stresset og kaotisk morgen. Alarmen ringer, vi skynder os ud af sengen, hurtigt i tøjet, familien vrisser af hinanden, hvorefter hele familien vælter ud ad døren i en fart. Men det behøver ikke at være sådan.

Ved at gå 10 minutter tidligere i seng og stå 10 minutter tidligere op kan du transformere din morgen fra kaos og stres til harmoni og ro.

Det er velkendt, at en god nats søvn er afgørende for vores mentale og fysiske sundhed. Men mange af os prioriterer ikke vores søvn højt nok, og det kan have en negativ effekt på vores morgenrutiner.

Ofte skære vi “bare” ned på søvnen, hvis noget andet i livet skal klares, men det bliver ofte en usund glidebane for vores generelle glæde, velvære og livskvalitet – på et tidspunkt.

SE OGSÅ: 35 gode råd og skarpe tips til at optimere din søvnkvalitet og nattesøvn

 

GAVEN I AT GÅ TIDLIGERE I SENG

Overvej i stedet at gå endnu tidligere i seng, så du får mere kvalitetssøvn, så du kan vågne mere udhvilet og klar til dagen.

Når du har givet dig selv mulighed for en mere rolig start på dagen, giver det mening at kigge nærmere på din morgenrutine. Få skabt en følelse af ro og kontrol, der vil følge dig gennem resten af dagen igennem dine mad-, motions- og livsstilsvaner.

Ved at gå 10 minutter tidligere i seng og stå 10 minutter tidligere op kan du forvandle din morgenrutine fra en stressende og kaotisk oplevelse til en rolig og harmonisk start på dagen.

Det kræver en lille indsats, men det er det værd. Prøv det i morgen, og mærk forskellen.

SE OGSÅ: 7 TIPS TIL EN BEDRE MORGENRUTINE OG START PÅ DAGEN

 

FÅ BEDRE STYR PÅ DIN MORGENRUTINE

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her