Andebryst, grøntsagsrösti, sauterede bønner, tomat og peberfrugt

Andebryst, grøntsagsrösti, sauterede bønner, tomat og peberfrugt
Andebryst, grøntsagsrösti, sauterede bønner, tomat og peberfrugt

Har du lyst til saftigt andebryst?

Prøv min lækre opskrift på andebryst med grøntsagsrösti, sauterede bønner, tomat og peberfrugt » Mundvandsprovokerende lækkert

Elsker du også and på alle tider af året? Jeg er specielt stor fan af andebryst i forskellige sammenhænge. Det må meget gerne være ret enkle anretninger, som ikke kræver en masse tid, energi og forberedelse.

Jeg er specielt fan af opskrifter der er lækre, velsammensatte og hurtige at lave, for så holder opskrifterne også i en travl hverdag.

Opskriften her kan tilpasses, så den holder i en travl hverdag, hvis du fx undlader grøntsagsröstiene (som tager en smule tid), men lov mig og dig selv, at lave opskriften med de lækre grøntsagsrösti en dag med bedre tid.

Hvem vil du forkæle med denne lækre opskrift?
» Del opskriften med dem nu, så de ved de, de bliver inviteret…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Andebryst med grøntsagsrösti og bønner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Grøntsagsrösti
  • 700 - 1000 g Grøntsagsblanding (broccoliblanding fra frost blev anvendt)
  • 3-4 æg
  • 1 dl kokosmel eller pofiber
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 25 gram flødeost (fx pikantost som ekstra smagsgiver til röstiene)
Andebryst og grønt.
  • 600 gram andebryst (2 x 300 grams eller 3 x 200 grams)
  • 400 gram haricots verts bønner
  • 1 håndfuld snack tomater
  • 1 klat smør (15 gram)
Sådan gør du:
Sådan laver du grøntsagsrösti
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Find din foodprocessor. Sæt kniven i, tilføj æg og grøntsagsblandingen. Purér æg og grøntsager.
  3. Når massen er pureret, tilsættes kokosmel eller pofiber. Lad din foodprocessor arbejde alle ingredienserne godt sammen i nogle minutter.
  4. Brug hænderne til at forme rösti af grøntsagsmassen, og læg dem på en bageplade. Dine rösti skal være cirka 1-2 cm høje. Sæt dine grøntsagsrösti i ovnen, og bag dem i cirka 30-40 minutter.
Sådan laver du andebryst
  1. Rids skindet på andebrysterne på kryds og tværs. Salt skindet med en groft salt.
  2. Steg andebrysterne på en pande med høj varme i ca. 12 minutter med skindsiden ned ad. Herefter skrues panden ned til lav varme, og andebrysterne vendes med kødsiden ned ad og steges i yderligere 8 minutter.
  3. Snit snack tomater og peberfrugt, og sauter begge dele i noget af andefedtet på panden i cirka 5 minutter ved middel til høj varme, mens andebrysterne trækker inden de skære ud.
  4. Kog eller damp haricots verts i 3 - 5 min, hæld vandet fra, tilsæt en smørklat og et drys salt.
  5. Server dit andebryst med grøntsagsrösti, haricots verts, sauterede tomater og peberfrugt.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here