Andebryst med grøntsagsrösti, sauterede bønner og peberfrugt

Andebryst med grøntsagsrösti og bønner

2 – 4 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  60min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Lækre retter med andebryst er en smagfuld favorit. Retten er nem at lave, dog kræver tilberedningen lidt ekstra tid, men er du kvik i køkkenet, kan du nøjes med ca. 20 minutter hands-on tid.

5 from 1 reviews
Andebryst med grøntsagsrösti og bønner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Grøntsagsrösti
  • 700 - 1000 g Grøntsagsblanding (Broccoliblanding blev anvendt)
  • 3-4 Æg
  • 1 dl Kokosmel
  • 1 spsk Psyllium Husk (Loppefrøskaller - kan udelades)
Andebryst og grønt.
  • 2 x 300 g Andebryst
  • 300 - 400 g Haricots Verts
  • 4 stk Cocktail tomater
  • 1 stk Peberfrugt
  • 1 klat smør
  • Flødeost (fx pikantost)
Sådan gør du:
  1. Start med at knalde æggene ud i din foodprocessor. Purér herefter grøntsagsblandingen med æggene.
  2. Når massen er pureret, tilsættes kokosmel og psyllium husk. Se om din foodprocessor formår at arbejde ingredienserne ind i massen. Hvis ikke må du smøge ærmerne op og igang med en stor ske eller hænderne.
  3. Form den færdige grøntsagsmasse i ønskede röstiforme på en bageplade i ca. 1-2 cm højde og sæt dine grøntsagsrösti i ovnen på 160 grader i ca. 60 min (200 grader, hvis du har travlt i ca. 40min)
  4. Rids andebrysterne og salt skindet med en god havsalt. Steg andebrysterne i ca. 12 min med skindsiden ned ad. Vend brysterne og giv dem ca. 8 min på den anden side.
  5. Snit peberfrugt og tomater og steg dem i andefedtet i ca. 5 min
  6. Lad andebrysterne trække i 5 - 10 minutter inden udskæring.
  7. Kog eller damp haricots verts i 3 - 5 min, hæld vandet fra og tilsæt en smørklat.
  8. Smid en klat flødeost på hver rösti inden servering.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here