ANERKEND DINE SMÅ FREMSKRIDT, NÅ I MÅL OG FÅ SUCCES

ANERKEND DINE SMÅ FREMSKRIDT

Manglende anerkendelse af vores små fremskridt kan spænde ben, og være skyld i, vi ikke når vores mål i livet og skaber holdbare resultater

Du kender nok godt situationen: Du har kastet dig ud i et eller andet forandringsprojekt i dit liv fx en livsstilsændring, et vægttab, et motions eller træningsprogram eller lignende?

Nemlig! De fleste mennesker igangsætter livsstilsprojekter fra tid til anden. Resultatet, som vi håber livsstilsprojektet kaster af sig, er afledt af vores mål, ønsker og drømme om en forandring i vores liv.

I den forbindelse, er vores største fjende ofte os selv og vores knap så gode tålmodighed, men velmenende mennesker omkring os kan også blive en benspænder for at vi lykkes.

I videoen, deler jeg 3 VIGTIGE TING, som vi skal være opmærksomme på, når vi ønsker at nå nye mål, skabe forandring og opnå bedre resultater i livet.

SE OGSÅ: ALLE FREMSKRIDT ER FREMSKIDT » BÅDE SMÅ SOM STORE

 

“Jamen, jeg har rygrad som en regnorm og lykkes aldrig…”

Hvis dette er dit udgangspunkt, er du ikke alene. Mange taler, tænker og føler sådan om sig selv, og det er selvsagt ikke noget, der gør det nemmere for dig at lykkes.

Men når det er sagt, så er det også muligt for dig at lykkes. Du har bare indtil nu ikke brugt den strategi til målet, som vil give dig succes. Gennem de sidste 10 år har jeg hjulpet tusindevis af skønne mennesker med at få øje på nye strategier til at lykkes.

Ræk ud efter hjælp, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

SE OGSÅ: FØLER DU SLET IKKE DER SKER NOK FREMSKRIDT? 

Indenfor elitesporten snakkes der ofte om “The inner game” skal være i orden. Oversat handler det om, at den mentale indstilling skal være optimal, hvis målet skal nås. Derfor er din negative selvsnak også noget, vi sammen arbejder med i mine personlige 1:1 forløb.

Når du får styr på dit selvbillede, din selvtillid og dit selvværd i tilstrækkelig grad. Og når du er 100% skarp på HVORFOR, du ønsker forandringen, og du har vejledning, viden og værktøjer til at lykkes, så er målopnåelsen blot et spørgsmål om tid, flid og tålmodighed.

Klik nedenfor, hvis jeg skal finde en plads på mit onlineforløb til dig.

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her